Sund kost Plan for Mave Toning

 • In Default
 • October 30
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Sund kost Plan for Mave Toning  Du kan få synlige resultater uden en eneste stykket. Photo Credit Pixland / Pixland / Getty Images
 • Al den cardio og crunches i verden vil ikke give dig den bedste abs, du kan få, medmindre du kombinere dem med en sund kost plan. Hvis en tonet mave er dit mål, holde sig til high-fiber fødevarer, sunde fedtstoffer, magert protein og komplekse kulhydrater. Disse fødevarer hjælpe du føler dig fuld længere og fordøje nemt. Spis fem eller seks gange om dagen for at holde dit stofskifte brummen sammen, og du vil snart være at nyde en fladere, trimmer mave.

  Morgenmad  Sund kost Plan for Mave Toning  Havregryn og frugt. Photo Credit Dejan Lecic / iStock / Getty Images

  Aldrig springe morgenmad. Ifølge en undersøgelse i januar 2008 spørgsmålet om "Journal of Epidemiology," springe morgenmaden er forbundet med dårlige fødevarer valg i løbet af dagen og endda fedme over tid. Desuden spiser morgenmad kick-starter dit stofskifte og kan hjælpe dig spise mindre i løbet af dagen. Start dagen med en sund blanding af påfyldning kulhydrater og magert protein til at holde dig fuld længere. Prøv en æggehvide omelet med hakkede veggies og en side af hele hvede toast eller en skål med højt fiberindhold klid korn med en side af frisk frugt og yoghurt. For at undgå bloat, prøv havregryn med skivede jordbær. Hvis du ønsker at tilføje kød, gå med en skive bacon, som har kun omkring 80 kalorier. Hvis du er i en fart, sprede fedtfattig flødeost på en hel-hvede bagel og få fat i et æble eller banan.


  Frokost  Sund kost Plan for Mave Toning  Kylling og grøntsager. Photo Credit gbh007 / iStock / Getty Images

  Halvvejs gennem dagen, genoplade healthfully og slå oppustethed. Prøve pesto skinke og ost på en engelsk muffin. De protein- og fuldkorn er let fordøjeligt, og vil ikke gøre dig føle oppustede. Parre det med en kop druer eller en side salat fyldt med hakkede grøntsager. Gå med en oliebaseret dressing, såsom fedtfattig italiensk. Undgå fedt-fri forbindinger; de kan være lav i kalorier, men de går glip af de hjerte-sunde egenskaber af olivenolie. Hvis du kræver kød, nyd 5 ounce af magert grillet kylling, drænet luns tun på hvede brød eller grillet laks på en seng af greens. Proteinet vil holde dit stofskifte ved fuld gas og holde dig følelsen fuld overensstemmelse med i maj 2008 spørgsmålet om "American Journal of Clinical Nutrition."


  Middag  Sund kost Plan for Mave Toning  Sort bønne burger. Photo Credit bhofack2 / iStock / Getty Images

  Det sidste måltid på dagen er afgørende. Dit stofskifte bremser lidt i aften, hvilket gør det endnu mere vigtigt at spise fødevarer, der er forholdsvis let og nem at fordøje. Sauter svampe, rød peber og rødløg i 1 spsk olivenolie, derefter dræne og placere oven på en 4-ounce grillet kyllingebryst. Tilføj en kop kogt brune ris og nyde. Hvis du kræver en burger, gå vegetar: Top en sort bønne veggie burger med skiver fedtfattig cheddar ost, derefter tilføje en ristet hel-hvede roll. Tilføj en side salat af spinat, rødløg, smuldret feta ost og en fedtfattig oliebaseret dressing. Det høje vandindhold i grøntsagerne og proteinet i ost og kød vil udfylde du hurtigt, men vil ikke veje dig ned.


  Snacks  Sund kost Plan for Mave Toning  Blåbær og yoghurt. Photo Credit Wavebreakmedia Ltd / Wavebreak Media / Getty Images

  Snacks er en afgørende del af at få en tonet mave; i virkeligheden, MedlinePlus.com anbefaler seks små måltider om dagen for at komme af post-graviditet mave fedt. Snacking mellem måltider kan hjælpe med at holde dit stofskifte summende og holde sulten i skak. Prøv en håndfuld hel-hvede kiks spredt med naturlig fedtfattig jordnøddesmør eller en skive af uforarbejdet, lav natrium deli kød viklet rundt fedtfri mozzarella string ost til en midmorning energi boost. Om eftermiddagen parre en håndfuld blåbær med en kop almindelig nonfat græsk yoghurt eller en stor fersken. Friske frugter og grøntsager er lav i kalorier, næsten fri for fedt og højt vandindhold, hvilket gør dem den perfekte måde at holde tilfredse, mens du stadig udfladning din mave.

 • Tags:

Posts Carousel