Sund Kabobs for Kids


 • Sund Kabobs for Kids  Kabobs er en enkel måde at præsentere nye fødevarer til dit barn. Photo Credit Digital Vision. / Photodisc / Getty Images
 • Kabobs er bare sjovt at spise. Børn kan blive lokket til at prøve nye fødevarer, når de præsenteres på underholdende måder, og kabobs tilbyder en måde at tjene barnets sunde fødevarer, at han bare kan være villige til at spise. Kabobs er nemme at lave, og du kan bruge en bred vifte af fødevarer til at forberede dem, også.

  Frugt og grønt

  Hvis dit barn er ligesom mange, der modstår spise frugt og grønt, gevindskæring dem på spyd er en måde at opmuntre hende til at få masser af kalium, fibre og vitamin C. bruge små bidder af æbler, ananas, bananer og blommer, fordi de holder sig godt at blive spiddet. Ferskner, nektariner, appelsiner og bær er nærende frugter til at omfatte, så godt. Brug hele druer for ældre børn, men de udgør en kvælningsrisiko for børn under en alder af 4. Cherry tomater, som også udgør en kvælningsrisiko for børn under 4 år, kogte gulerødder og broccoli eller kogte stykker af kartofler er grøntsager, spyd godt. Serveres frugt spyd med fedtfattig yoghurt og grøntsager med fedtfattig ranch dressing at lokke dit barn endnu mere.


  Snack Kabobs

  Med kabobs, kan du forberede en velsmagende, nærende og nem snack, at dit barn kan tjene sig selv. Tråd bidder af æbler og terninger af ost på spyd pinde og gemme dem i køleskabet. Spyd med halveret drue tomater, sorte oliven og bidder af mozzarellaost også gøre en god snack, der giver C-vitamin og calcium. Stykker af hel-hvede pita gevind med stykker af fetaost er et andet calcium-rige snack, der også leverer fiber.


  Gør det til en Meal

  Tråd halveret drue tomater, bidder af mozzarella ost, kalkun pepperoni og stykker af hel-hvedebrød på spyddene til en ny tage på pizza, der også leverer fiber, calcium og protein. Suppleant bagt kylling nuggets med bidder af grøntsager og tjene spyddene med lav-natrium barbecue sauce. Grillede rejer med peberfrugt er en anden hovedret idé, der kan serveres på spyd og som leverer protein og vitamin C. Kogte ravioli gevind på spyd med fedtfattig frikadeller og serveret med nedsat natrium spaghetti sauce er en anden nærende idé.


  Make Them Safe

  Hvis du bruger træ spyd pinde, suge dem i vand i mindst 30 minutter for at forhindre dem i scorching eller fange i brand, hvis du er madlavning de fødevarer, du tråden på dem. Hvis du tjener kabobs til ældre babyer, småbørn eller førskolebørn, overveje at fjerne maden fra pinden før servering. Dette vil forhindre skade fra det skarpe punkt af spyd, men det vil også give dig mulighed for at skære de fødevarer i små nok stykker, at de ikke udgør en kvælningsfare.

 • Tags:

Posts Carousel