Summer Cold? Hvordan kan man se, om det virkelig Allergier


Summer Cold?  Hvordan kan man se, om det virkelig Allergier

LØRDAG 15 juni (HealthDay News) - nysen, rindende øjne, kradse i halsen? Hvad du synes er en sommer koldt kan faktisk være allergi, siger en ekspert.

"I modsætning til populær tro, sæsonbetonet allergi ikke kun strejke i foråret og efteråret måneder," Dr. Richard Weber, formand for American College of Allergy, Astma og Immunologi (ACAAI), sagde i et kollegium pressemeddelelse. "Allergi er også almindelig i sommeren og kan endda sidste år rundt for nogle syge."

Græs pollen og skimmelsporer er den mest almindelige allergi udløsere i løbet af sommeren, og skimmel kan være mere af et problem end pollen. Skimmelsporer er overalt og almindeligt overtal pollenkorn i luften selv under peak pollensæson, forskning har vist.

Sommer allergi (eller høfeber) kan udvikle selv i voksne, der aldrig har haft allergi. I sådanne tilfælde er det nemt at forveksle allergi for en sommer koldt.

Den ACAAI tilbyder nogle tips om, hvordan at afgøre, om du har en sommer koldt eller allergi:

  • Hvis symptomerne sidste i to uger eller mere, har du sandsynligvis har allergi.
  • Hvis dine symptomer bliver gradvist værre, du sandsynligvis har en kold.
  • Kløende øjne, hals og næse - sammen med nysen - normalt indikerer allergi.
  • Hvis du har astma, kan du være mere tilbøjelige til at have en allergi end en forkølelse. Omkring 75 procent til 80 procent af mennesker med astma har også en allergi.

Selvom sommeren forkølelser og allergier ikke kan synes alvorlige, kan både fremskridt og føre til andre sundhedsproblemer, såsom en sinus infektion. Hvis du har vedvarende symptomer, se en allergolog til test, diagnose og behandling, den ACAAI rådgivet.

Der er ingen kur mod sæsonbetonet allergi, men undgå udløser og få behandling, såsom medicin eller allergi skud, kan give lindring og forhindre progression.

Flere oplysninger

Det amerikanske National Institutes of Health har mere om forkølelser og sæsonbetonede allergier.

Posts Carousel