Styrkelse Arms & Fingers med klatring

 • In Default
 • February 21
 • 15 Views
 • 0 comments

 • Styrkelse Arms & Fingers med klatring  Opbyg underarm og bicep styrke med klatring. Photo Credit Photodisc / Photodisc / Getty Images
 • Klatring bygger arm og finger styrke. Enhver, der nogensinde har prøvet klatring vil vidne til den intense underarm, bicep og ryg ømhed, der kommer med en lang dag med trækker. Vedholdenhed og beslutsomhed i klatring vil give dig mulighed for hurtigt at opleve store gevinster i finger og arm styrke uden at skulle gøre meget specifik uddannelse.

  Finger Strength

  Begynderbøger klatrere ofte opleve, at finger styrke er en af ​​de mest begrænsende faktorer for deres progression. Fret ikke, selv om, fordi finger styrke kommer naturligt med tiden. Det er i høj grad en funktion af sene og ligament udvikling, som forekommer meget langsommere end muskeludvikling. Overbelastning dine fingre med træningsprogrammer, før de er klar, kan kun føre til skade. I stedet bare nyde klatring naturligt og fokusere på din teknik. Fingeren styrke vil udvikle sig med tiden og vedholdenhed.


  Bicep styrke

  Bicep styrke er sandsynligvis overvurderet af de fleste bjergbestigere, især begyndere. Forbedring af din fodarbejde og kropsstilling vil få dig igennem 99 procent af klatring problemer. For de resterende 1 procent vil imidlertid frenchies hjælpe. En Frenchie er en modificeret pull-up bruges til at bygge klatring-specifik bicep styrke. For at starte, greb en pull-up bar normalt med håndfladerne vender væk. Træk op så højt som du kan, og hold denne stilling i fem sekunder. Lavere fuldt, trække op hele vejen, lavere halvvejs ned igen, og hold i fem sekunder. Sænk og trække op helt igen, så nederste to tredjedele af vejen og hold i fem sekunder. Gentag, indtil du ikke kan gennemføre en fuld cyklus.


  Brug af Hangboards

  Hangboards er nyttige til at udvikle arm og finger styrke. De er dybest set store klatring holder med forskellige størrelser afsatser, lommer og kander. Du kan installere et gribebræt derhjemme for at få adgang til let klatring træning på dage, hvor du ikke kan gøre det til klippefremspring eller gym. Deadhangs opbygge finger styrke. Pick hånd holder der er udfordrende at hænge på i mere end 30 sekunder ad gangen, så skal du præcis det. Tag 10 sekunders hviler mellem hænger og ændre besidder at øge eller mindske dit problem. Hangboards har også store hævder, at du kan bruge til pull-ups og frenchies. Undgå disse øvelser på små afsatser, da de kan beskadige dine fingre.


  Opposing muskelgrupper

  Klatring gør asymmetriske krav til din krop, udnytter ryggen og biceps muskler meget mere end bryst, skuldre og triceps. Som et resultat, disse muskler bliver relativt underudviklede i klatrere, der ikke cross-tog. Asymmetrisk muskelfylde kan forårsage tendinitis og øge sandsynligheden for stammer og forskydninger af din skulder og albueled. Træn dine "push" muskler regelmæssigt ved at indarbejde mindst 30 pushups i hver klatring session. Du kan også vælge at træne dine modsatrettede underarm muskler ved at gøre reverse håndled krøller. For at gøre en omvendt håndled krøller, tage en let vægt og holde det overhånd. Hvil en arm på et ben, lade din hånd hænge ned med bagsiden af ​​hånden udad. Langsomt hæve og sænke din hånd på håndleddet. Fuldføre 20 til 30 gentagelser.

 • Tags:

Posts Carousel