Stress kan gøre en sund kat Sick: Undersøgelse


Stress kan gøre en sund kat Sick: Undersøgelse

TIRSDAG 4 januar (healthday News) - kan Stress forårsage endnu en sund kat forekommer syge, viser en ny undersøgelse afslører.

Ohio State University forskere konstateret, at raske katte var lige så sandsynligt som kronisk syge katte til at kaste op jævnligt, nægte mad og efterlade affald uden for deres kattebakken, hvis der var en ændring i deres normale rutine, såsom en anden fodring tidsplan eller vicevært.

De sunde katte blev sammenlignet med katte med katte interstitiel cystitis, en kronisk sygdom, der forårsager ubehag eller smerte og ofte både et presserende og hyppig vandladningstrang. Betingelsen er stærkt forbundet med en række andre sundhedsproblemer.

Det faktum, at stress kan forårsage sunde katte til at udstille nogle af de samme problemer som katte med interstitiel cystitis tyder på, at dyrlæger har brug for at anser katte 'omgivelser, når de vurderer dem for helbredsproblemer, forklarede forskerne.

"For veterinærmedicinske klinikere, når du har en kat, der ikke spiser, ikke bruger kattebakken eller har ting kommer op ud af munden, kvaliteten af ​​miljøet er en anden årsag, der skal løses i de kommende op med en diagnose, "studere ledende forfatter Tony Buffington, en professor i veterinær kliniske videnskaber, sagde i et universitet pressemeddelelse.

Undersøgelsen blev offentliggjort i januar 1 nummer af Journal of American Veterinary Medical Association.

Flere oplysninger

Den amerikanske Veterinary Medical Association har mere om kat sundhed.

- Robert PREIDT

KILDE: Ohio State University, pressemeddelelse, januar 1, 2011

Sidst opdateret: 5 januar 2011

Posts Carousel