Stof Brug i skolen kunne være nødråb

  • In Default
  • August 21
  • 1 Views
  • 0 comments

Stof Brug i skolen kunne være nødråb

Lørdag 3 maj, 2014 (healthday News) - Teens fanget ryge pot eller drikke alkohol i skolen kan have dybere problemer, og bør underkastes screening for alvorlige sundhedsmæssige risici, en ny undersøgelse viser.

Resultaterne tyder på, at børn, der bruger narkotika og alkohol er i højere risiko for depression, vold i hænderne på kærester eller veninder, og selvmordsforsøg, sagde undersøgelsens forfattere.

"At-school stofbrug er ikke bare en isoleret begivenhed, der kræver simpelt disciplinære foranstaltninger, men et vigtigt signal identificerer teenagere med behov for akut psykosocial vurdering og støtte," sagde undersøgelse forfatter Dr. Rebecca Dudovitz. Hun er en assisterende professor i pædiatri ved Mattel Børnehospital UCLA og UCLA Børns Discovery & Innovation Institute.

Forskerne kiggede på statistikker fra en 2011 regering undersøgelse af mere end 15.000 amerikanske gymnasieelever.

Ni procent af de studerende sagde, at de havde brugt alkohol eller pot i skolen. Disse børn var dramatisk mere tilbøjelige til at lide af andre usunde adfærd, såsom kørsel i påvirket tilstand eller kører i en bil med en beruset chauffør; kampene; bærer et våben i skolen, og oplever vold i hjemmet fra en andre problematiske adfærd, der var mere sandsynligt "intim partner.": at blive tvunget til at have sex; viser symptomer på depression; tænker selvmord; og forsøger selvmord.

"Når en studerende er fundet ved hjælp af stoffer i skolen, bør vi tænke på det som et tegn på, at et barn har brug for hjælp," Dudovitz sagde i en pressemeddelelse fra American Academy of Pediatrics.

"I betragtning af den stærke sammenslutning af brug på skole stof med nogle meget alvorlige og farlige sundhedsrisici, som har oplevet seksuelle traumer og forsøger selvmord, skal vi ikke afvise brug på skole stof som bare en anden skole infraction," Dudovitz sagde. "I stedet kan det være en virkelig indtrængende opfordring til pasning voksne til at involvere og hjælpe, at studerende adgang passende tjenesteydelser."

Resultaterne skal præsenteres lørdag på det årlige møde i den pædiatriske Akademiske Societies i Vancouver, Canada. Data og konklusioner præsenteres på møder er typisk betragtes som foreløbig, indtil publiceret i et peer-reviewed medicinske tidsskrift.

Flere oplysninger

For mere om teenagere og brug af narkotika, se det amerikanske National Institute on Drug Abuse.

Posts Carousel