Stødt spidskommen sundhedsmæssige fordele

 • In Default
 • August 14
 • 36 Views
 • 0 comments

 • Stødt spidskommen sundhedsmæssige fordele  Spidskommen kan have flere sundhedsmæssige fordele. Photo Credit Stockbyte / Stockbyte / Getty Images
 • Spidskommen, et krydderi, der opstod i Egypten, har været en del af de køkkener i Mellemøsten og Indien i tusinder af år. Denne lille frø, en standard smag i karryretter, kan også have medicinske egenskaber, men til dato mest forskning har været på dyr, ikke mennesker. Du kan købe spidskommen helhed og knuse dem med en morter og støder, eller købe stødt spidskommen på de fleste supermarkeder.

  Controls Diabetes

  En undersøgelse foretaget af forskere ved Mysore University i Indien udforskede de potentielle anti-diabetisk egenskaber spidskommen. I denne undersøgelse blev offentliggjort i 1998 i tidsskriftet "Nutrition Research," forskerholdet fodret diabetes-induceret rotter en diæt på 1,25 procent stødt spidskommen i otte uger med positive resultater. Rotterne oplevede en reduktion i hypoglykæmi eller lavt blodsukker - en tilstand almindeligt hos diabetikere - og glukosuri, hvori urinen indeholder for meget glucose. En gennemgang af videnskabelige undersøgelser offentliggjort i 2005 i "International Journal of Food Science and Nutrition" bekræftet, at en række af krydderier, herunder spidskommen, kan hjælpe hypoglykæmi. Tal med din læge om at bruge spidskommen til blodsukkerkontrol.


  Aids Fordøjelse

  Selv om denne flavorful krydderi har en lang historie som en behandling for fordøjelsesbesvær i indiske husholdninger, har medicinsk forskning netop begyndt at foreslå fordelene ved spidskommen til fordøjelsessystemet. En undersøgelse på rotter af forskere på Mysore University, offentliggjort i "Indian Journal of Medical Research" i 2004, fundet spidskommen nyttig for både dyspepsi og diarré. Krydderiet synes at stimulere leveren til at udskille mere galde, som hjælper i fordelingen af ​​fedtstoffer og absorptionen af ​​næringsstoffer, hvilket fører til sundere fordøjelse. I undersøgelsen, spidskommen øget galdesekretion i rotter ved 71 procent.


  Indeholder vigtige mineraler

  Spidskommen frø er en kilde til den essentielle mineral magnesium, som kroppen ikke kan producere, og derfor skal komme igennem kosten. En spiseskefuld spidskommen vil give dig 6 procent af den anbefalede daglige værdi af magnesium for voksne. Magnesium tjener et væld af funktioner, herunder fremme hjerte sundhed, kontrol blodtryk og medvirken optagelsen af ​​calcium. Spidskommen er også en glimrende kilde til den essentielle mineral jern, med blot 1 spsk leverer 20 procent af den daglige værdi. Din krop har brug for jern til at transportere ilt til alle sine celler.


  Overvejelser

  Michael Murray, ND, forfatter til "The Encyclopedia of Healing Foods," anbefaler at købe økologisk spidskommen, da de fleste krydderier bestråles - behandles med radioaktive materialer til at forlænge holdbarheden. Han foreslår også at købe spidskommen stedet for at købe dette krydderi allerede jorden, da jorden spidskommen mister sin smag hurtigere end at gøre hele frø. Opbevar din jord eller hel-seed spidskommen på et køligt, tørt sted for at hjælpe det bevare sine næringsstoffer. Murray siger, at jorden spidskommen holder sig frisk i cirka seks måneder, mens spidskommen sidste omkring et år. Før du male dine spidskommen, let stege dem i et par minutter ved 300 grader Fahrenheit eller i en varm stegepande.

 • Tags:

Posts Carousel