Steder at melde sig frivilligt til teenagere i NYC

 • In Default
 • November 16
 • 0 Views
 • 0 comments

 • Steder at melde sig frivilligt til teenagere i NYC  Teenagere, der frivilligt hjælpe andre og lære vitale job og livsfærdigheder. Photo Credit Jupiterimages / Creatas / Getty Images
 • Frivilligt arbejde giver teenagere en mulighed for at gøre en enorm indflydelse på samfundet. Og ifølge en ABC News historie i juni 2013 teenagere, der frivilligt klarer sig bedre i skolen. Frivilligt arbejde forbedrer teenagere chancer for at tjene topkarakterer og eksamen high school med gode kritiske lederevner. Frivilligt arbejde bygger også jobrelaterede færdigheder og er en stærk punkt på et kollegium CV. Plus, det gør teenagere føler sig godt om sig selv og samtidig hjælpe andre. I New York City, er der mange forskellige muligheder for teenagere til frivilligt.

  NYC service

  NYC service, byens udpegede Regional Volunteer Center, bestræber sig på at få frivillige ressourcer til steder, hvor New York cityâ € ™ s behov er størst: styrkelse fællesskaber, hjælpe naboer, forbedre uddannelse, bevare miljøet og forbedre folkesundheden. Muligheder for teenagere omfatter at hjælpe børn med lektier, deltagelse i kunst og kunsthåndværk projekter, kontor arbejde og organisere indsamling drev for vold i hjemmet krisecentre og mentale sundhedsklinikker.


  New York Cares

  New York Cares er NYC største frivillig organisation, med frivillige programmer for 1.300 nonprofit og byens agenturer og skoler. Medarbejdere og frivillige arbejder med samfundet for at identificere kritiske spørgsmål, derefter finde måder at løse dem. Muligheder omfatter at hjælpe hjemløse børn får deres første lånerkort, tutoring, dyrke sport med børn, oprydning offentlige steder, såsom skoler, parker og strande, besøge ensomme seniorer, madlavning og servering måltider for de sultne og omsorg for misbrugte eller forsømte dyr. Den Teen service team tilbyder løbende muligheder for byens teenagere til at blive involveret.


  Grønne Teens

  Grønne Teens, administreres gennem byens Parks and Recreation Department, fokuserer på oprydning lokale parker. Det er også et uddannelsesprogram, som teenagere i alderen 13 og 17 lære at gøre en positiv indvirkning på deres lokale samfund og tilskynde offentligheden til at genbruge.


  Citymeals on Wheels

  Citymeals on Wheels giver teenagere en chance for at hjælpe med at fodre de sultne og forbinde med ældre borgere. Citymeals giver muligheder for teenagere til at arbejde i de ledende centre betjener frokost eller middag, interviewe seniorer til at skrive deres erindringer, undervisning i en computer lab eller fører en klasse af deres valg, såsom musik eller dans. Studerende får en sølvmedalje i 50 timer tjenestetid, og en guldmedalje i 100 timer eller mere af tjenesten.


  Queens Library

  Teenagere kan arbejde frivilligt i Queens Bibliotek til at hjælpe bibliotekets personale med programmer, forberede materialer til bogsalg, sende masseforsendelser, skrinlægge bøger og andre opgaver der er væsentlige for den daglige drift.


  Røde Kors

  New York Røde Kors har mange frivillige muligheder for børn i alderen 13 og ældre. Organisationen benytter teenagere til at hjælpe med med forsendelser og fundraising arrangementer. Nogle gymnasier tilbyder en Røde Kors Club, som tilbyder uddannelse og støtte til teenagere interesseret i at starte en klub i deres skole.

 • Tags:

Posts Carousel