Spørgsmål til Spørg ved et børnebidrag Hearing

 • In Default
 • December 5
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Spørgsmål til Spørg ved et børnebidrag Hearing  Stille spørgsmål på et børnebidrag høringen vil hjælpe dig med at holde dig opdateret. Photo Credit børn billede af Mat Hayward fra Fotolia.com
 • En børnebidrag retsmøde holdes at bosætte hvilken forælder skal betale børnebidrag, størrelsen af ​​de betalinger, og tidsplanen, som betalingerne skal foretages. På et børnebidrag hørelse, forældre har mulighed for at fremlægge beviser og stille spørgsmål, de måtte have om børnebidrag. Stille de rigtige spørgsmål på dit børnebidrag hørelse kan beskytte dig ved at give dig vigtige oplysninger om dine rettigheder og dit barns rettigheder vedrørende støtte.


  Udgifter

  Et vigtigt spørgsmål at stille på et børnebidrag hørelse er, hvad støtte udgifter barn kan dække, og om børnebidrag er anbragt skal dække alle nødvendige udgifter. I de fleste stater er børnebidrag skal dække alle nødvendige udgifter til at opfostre et barn, herunder omkostninger til børnepasning, uddannelse og medicinske omkostninger samt basics som mad og husly. Sørg for at du er klar på hvilken forælder er ansvarlig for hvilke udgifter, og hvordan børnebidrag vil blive behandlet, hvis den ene forælder har midlertidigt "pick up fanen" for en anden.


  Timing

  I de fleste tilfælde, børnebidrag er en midlertidig ordning. I de fleste stater, kun en forælder betaler børnebidrag har at gøre dette indtil barnet fylder 18. Nogle stater tillader børnebidrag udvides ind i barnets tidlige 20'ere til at betale for skolegang. Spørge, hvor længe børnebidrag de forventes at vare, og hvis du og dit barns anden forælder er ansvarlig for enhver aktivitet, såsom at kalde domstolen eller arkivering papirarbejde, når slutdatoen for børnebidrag opstår. Også, hvis du bor i en tilstand, hvor børnebidrag kan forlænges gennem barnets college år, spørge, hvordan du ville gå om opsætning og holde styr på betalinger efter barnet fylder 18.


  Sikkerhed

  I de fleste domstole, har du ret til at bede om, at visse oplysninger skal holdes privat, hvis du er bekymret for, at denne offentlige oplysninger vil resultere i skade på dig eller dit barn. For eksempel vil familien domstole i staten Oregon holde private din adresse, telefonnummer, CPR-nummer og din arbejdsgivers navn og kontaktoplysninger, hvis du spørger i starten af ​​dit børnebidrag retsmødet, at disse oplysninger ikke blive frigivet. Retten vil kræve, at du give en adresse, hvor du kan modtage retsdokumenter, men denne adresse behøver ikke være din bopæl eller virksomhed.

 • Tags:

Posts Carousel