Spise i Amerika Still Usund: CDC

  • In Default
  • October 8
  • 2 Views
  • 0 comments

Spise i Amerika Still Usund: CDC

Tirsdag, 29 september (healthday News) - De fleste amerikanere ikke spiser de anbefalede mængder af frugt og grønt, siger en amerikanske regering undersøgelse offentliggjort tirsdag. Og ingen stat har opnået nationale mål for forbruget af frugt og grøntsager, er det fundet.

Målet for raske mennesker 2010-programmet er at få mindst 75 procent af amerikanerne til at spise de anbefalede to eller flere daglige portioner af frugt og mindst 50 procent af amerikanerne til at forbruge tre eller flere daglige portioner af grøntsager.

Men undersøgelser fra de amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse viser, at kun 33 procent af de voksne mødes målet forbruget af frugt og kun 27 procent spiser den anbefalede mængde grøntsager. Statistikken er værre for gymnasieelever - kun 32 procent spiser den anbefalede mængde frugt og 13 procent opfylder målet for grøntsager.

"En kost højt i frugt og grøntsager er vigtig for optimal vækst barn, opretholde en sund vægt, og forebyggelse af kroniske sygdomme, såsom diabetes, hjertesygdomme og visse kræftformer, som alle i øjeblikket bidrager til sundhedsudgifter i USA," Dr. William H. Dietz, direktør for CDC s Afdeling for Ernæring, fysisk aktivitet og fedme, sagde i en CDC pressemeddelelse.

"Denne rapport vil hjælpe stater afgøre, hvad der foregår i deres samfund og skoler og komme med måder at tilskynde folk til at spise mere frugt og grønt," Dietz sagde.

Rapporten - staten Indikator Rapport om Frugt & grønt, 2009 - er den første til detaljer state-by-state data om frugt og grøntsager, og politikker, der kan hjælpe boost frugt og grønt forbrug.

Det projektører tre vigtige politiske og miljømæssige områder i forbindelse med forbrug af frugt og grøntsager: sundere mad detail, tilgængelighed af sundere fødevarer i skoler, og fødevaresystem support.

Mad butikker, der bestand en bred vifte af høj kvalitet frugter og grøntsager kan spille en central rolle i beboernes sundhed, konstaterer rapporten. Men kun otte stater har en politik for sundere mad detail forbedringer, der kan øge antallet af full-service købmandsforretninger i områder, hvor de er mangler, øge tilgængeligheden af ​​sundere fødevarer i små fødevarebutikker og fremme sundere fødevarer ved at give oplysninger til forbrugerne i fødevarebutikker.

Skolerne kan påvirke bedre at spise af studerende, medarbejdere, forældre og andre medlemmer af fællesskabet. Men rapporten viste, at kun 21 procent af amerikanske mellemledere skoler og gymnasier tilbyder frugt og ikke-fried grøntsager i automater, skole butikker eller snackbarer. Færre end halvdelen af ​​stater (21) har politikker til støtte jord til skole-programmer, der kan øge adgangen til frugt og grøntsager og undervise eleverne om ernæring og landbrug.

Rapporten nævnte også fødevarepolitik råd, som er organisationer, der ser på adgangen til friske råvarer på samfundet og statsligt niveau. Mad politiske råd fremsætte henstillinger om politikker og programmer såsom samfund haver, landmænd markeder, tilgængelighed af friske produkter i supermarkeder og jord-til-skole-programmer. I øjeblikket 59 lokale mad politiske råd opererer på tværs af USA, og 20 stater har et statsligt niveau fødevarepolitik råd.

"Vi har set den enorme fordel for statslige og lokale embedsmænd, sundhedspersonale, arbejdsgivere, mad butiksejere, landmænd, skolepersonale og community-medlemmer, der arbejder sammen om mad og ernæring problemer," CDC epidemiolog Heidi Michels Blanck sagde i pressemeddelelse. "Deres indsats kan bidrage til at øge tilgængeligheden af ​​overkommelige sundere valg af fødevarer såsom frugt og grøntsager."

Flere oplysninger

Her er, hvor du kan lære mere om raske mennesker 2010.

- Robert PREIDT

KILDE: US Centers for Disease Control og Forebyggelse, pressemeddelelse, September 29, 2009

Sidst opdateret: 29 September 2009

Posts Carousel