Spinal dekompression Øvelser

 • In Default
 • February 12
 • 8 Views
 • 0 comments

 • Spinal dekompression Øvelser
  Spinal dekompression Øvelser Photo Credit Chris Zainal / Demand Media
 • Oversigt

  Spinal kompression er kendetegnet ved stor belastning af skiverne, der tjener som puder mellem hvirvlerne i rygsøjlen. Denne tilstand kan producere symptomer såsom ryg stivhed og smerte og forårsage nerve problemer, der kan påvirke emotionelle og kognitive processer. Nogle fysioterapeuter og andre medicinske fagfolk mener visse øvelser kan hjælpe dekomprimere diskene i rygsøjlen og lindre symptomerne på spinal dekompression. Altid tjekke med din læge, før du bruger øvelser og strækker at lindre spinal kompression.


  Cat Stretch  Spinal dekompression Øvelser
  Photo Credit Chris Zainal / Demand Media

  Katten stretch kan hjælpe med at lindre presset på spinal diske, især i lænden af ​​rygsøjlen. Start med at placere dig selv på dine knæ og albuer, med hovedet vender fremad. Hæv din nederste del af ryggen ved at stramme dine mavemuskler. Hold stillingen i 15 til 20 sekunder og slappe af dine mavemuskler til at sænke din tilbage til udgangsposition derefter.


  Tilbage Arch  Spinal dekompression Øvelser
  Photo Credit Chris Zainal / Demand Media

  Bagsiden bue tjener til at forlænge den nederste rygsøjlen og lindre kompression af lumbale diske. Begynd stillingen ved at ligge på ryggen på en træningsmåtte. Breath dybt ind i dit bryst, spænde hænderne bag knæene og træk knæene op til brystet. Dine hofter skal være mindst et par inches off træningsmåtte. Løft dit hoved, så det ikke rører måtten. Tæl til syv og vende tilbage til udgangspositionen. Udfør 10 gentagelser mindst én gang dagligt.


  Barnets Pose  Spinal dekompression Øvelser
  Photo Credit Chris Zainal / Demand Media

  Barnets pose er en enkel yoga positur, der strækker ryggen ved forlængelse underkroppen langs de naturlige kurver lårmusklerne. Start med at hvile på dine knæ på en træningsmåtte. Sænk dit hoved på gulvet med armene gemt ved siden af ​​dine ben, der peger væk fra dit hoved. Træk forsigtigt din overkrop frem til at forbedre strækning af den nedre ryg. Hold stillingen i 10 til 15 sekunder, og slip stretch.

 • Tags:

Posts Carousel