Speed ​​Forskel Med Clipless Bike Pedaler

 • In Default
 • October 24
 • 5 Views
 • 0 comments

 • Speed ​​Forskel Med Clipless Bike Pedaler  Clipless pedaler vedhæfte din fod til pedal med brug af bur-lignende tå klip. Photo Credit Polka Dot Images / Polka Dot / Getty Images
 • Speed ​​dæmoner, tage til efterretning: De hurtigste cyklister ikke bare trykke ned på deres pedaler - de også trække op på dem til at generere endnu mere krank kraft. Evnen til at trække op på en pedal kræver fast og stabil kontakt med pedalen, hvilken type kontaktlinser clipless pedaler er designet til. Selvom debatten mellem effektiviteten af ​​clipless pedaler versus tå klip raser blandt eksperter svaret ligger stort set i komfort og personlige præferencer.

  Clipless Pedaler

  Clipless pedaler er lidt af en misvisende, fordi du stadig "låst i" til pedalen, svarer til den måde, dine snowboard bindinger vedhæfte dig til dit bord. Clipless pedaler kræver specialiseret cykel sko med klamper, der klikkes på plads på pedalerne - at holde din fod i den mest fordelagtige pedal position, med bolden af ​​din fod direkte over midten af ​​pedalen. Clipless pedaler ikke har toe clips, den store, voluminøse bur af stropper, der holder din fod på plads på pedalen - klamperne gøre arbejdet i stedet. At snap din fod ud af "lock", du vride din hæl lidt for at frigøre klampen og pedalen bolt. Det er den del, der forårsager problemer for nybegyndere; sørg for at huske at trække foden, der skal berøre jorden godt før du har brug for at komme til et stop.


  Fordele

  Ifølge "The Complete Guide til Public Safety Cycling" af International Police Mountain Bike Association, er den mest effektive clipless pedaler, når du har brug for at få mest magt og hastighed fra hvert slag. De er også den mest sikre måde at holde din mund fastgjort til cyklen pedalen, hvilket betyder, at du mister mindre energi fra mund glidning eller mangel på kontakt mellem din fod og cykel pedal. Du kan justere mængden af ​​spænding i pedalen greb, så selvsikre, erfarne ryttere til at holde deres fødder sikkert fastgjort. Mindre erfarne ryttere kan mindske pedal greb spændinger og give mulighed for lettere stopper og stiger af.


  Ulemper

  International Police Mountain Bike Association konstaterer, at clipless pedaler og de medfølgende cykel sko er dyrere end pedaler med toe clips, som kan bruges med almindelige sportssko. Clipless systemer kræver også lidt mere vedligeholdelse - du bliver nødt til at holde klamperne, bolte og trækfjedre rene for at sikre de klamper og bolte låses sammen forsvarligt. Også, hvis du ikke køber clipless cykel sko med forsænket klamper, kan du finde det svært at afmontere og gå rundt. Hvis du bruger din cykel til at køre ærinder eller tage i naturskønne sti med hyppige fotomuligheder eller toiletbesøg stopper, kan du finde walking akavet.


  Hastighed

  Hvis hastigheden er dit mål, overveje at give clipless pedaler en prøve. I "Mountain Bike Magazine Complete Guide til mountainbike Skills," bidrage forfatter Bill Strickland rapporterer, at clipless pedaler giver dig maksimal hastighed, kraft, klatring evne og kontrol. Går clipless, skriver han, giver en mere effektiv energioverførsel mellem dig og cyklen. Det er ikke, at pedalerne selv producere højere hastigheder - de ikke. Men de gør overføre mere af din energi til cyklen, så du vil sandsynligvis gå hurtigere uden at lægge dig selv mere, end du allerede gør.

 • Tags:

Posts Carousel