Spadseretur spor i St. Augustine, Florida


 • Spadseretur spor i St. Augustine, Florida  Gå din vej gennem naturskønne St. Augustine, Florida. Photo Credit Thinkstock / Comstock / Getty Images
 • Den ældste by i USA, St. Augustine er rig på historie. Beliggende langs Floridaâ € ™ s østkyst nær Jacksonville, utallige vandrestier slynge sig gennem statslige og byens parker, langs floder, søer og strande, gennem den gamle by og i den endnu ældre Fort Matanzas. Disse stier give de besøgende mulighed for at fange et glimt af Floridaâ € ™ s interessant fortid, mens få en god træning.

  City og County Park Trails

  Af de ni parker vedligeholdes af byen St. Augustine, den ene har et fitnesscenter trail. Hamilton Upchurch Neighborhood Park på Red Cox Drive og Anastasia Boulevard har også en legeplads og en nybegynder skateboarding og rulleskøjteløb område. Parker i Trout Creek Community Center, Vaill Point, traktaten og SE Intracoastal Waterway har alle stier vedligeholdes af St. Johns County. En halv mil natursti cirkler omkredsen af ​​Trout Creek Park, som også har en strandpromenade og adgang til St. Johns River og Trout Creek. Et møde sted for de lokale voksne sport ligaer, traktat Park har en mile-lange gåture og jogging trail, med naturstier snoede omkring tre hektar store sø. Vaill Point Park har også en natursti, mens SE Intracoastal Waterway Park følger Baya € ™ s banker.


  Anastasia State Park

  Med mere end 1.600 hektar, herunder mere end 4 miles af stranden, Anastasia State Park er et ideelt vandre sted for strand elskere. Turen giver rige muligheder for at få øje på vadefugle, vandfugle og endda lejlighedsvis hval eller delfin. Forbered dig på at gå ind i vinden på mindst halvdelen af ​​din sandede trek. The Ancient Dunes Trail er en 0,7-mile selv-guidet natursti, der tager vandrere gennem en undertiden anstrengende sti op ad trappen eller over klitterne. En tredje park trail tager dig af, hvad der er tilbage af flere gamle spanske stenbrud. At hjælpe med at identificere de mange fugle, du kan støde på nogen af ​​disse stier, afhente en brochure i parken kontor. Entré gælder, og parken lukker ved solnedgang.


  Fort Matanzas

  Fort Matanzas held bevogtet St. Augustine fra europæiske angribere, og i dag kan besøgende opleve bredden af ​​denne nationale monument, mens få en god træning ved klatring trappen i det 270-årige spanske vagttårn. Bygget af lokale shellstone og brændt østersskaller, fortet er 50 fod høj på hver side, med en 30-fods-høje tårn. Udforske det omkringliggende område på halv-mile natursti, der tager dig på en forhøjet boardwalk og gennem den maritime skoven. En anden kort trail går langs stranden og dens strandpromenade. Fort Matanzas er tilgængelig via en gratis færge, der drives af National Park Service, med siddepladser til rådighed efter først til mølle, først-mølle-princippet. Fortet er åben hver dag undtagen jul, og der er gratis adgang.


  Andre Walking Trails

  En spadseretur i nogle af de gamle cityâ € ™ s mest historiske strukturer kan købes og downloades for en nominel gebyr fra CityWalkingGuide.com. Stien starter ved St. Augustine Visitor Information Center og snor sig gennem byen, passerer 24 spots såsom Ponce de Leon statue, de gamle byporte og St. Augustine National Cemetery. Et konsortium af kunstgallerier kommer sammen for en første fredag ​​ArtWalk hver måned. Turen giver mulighed for at besøge nogle af eller alle de halv snes medlems gallerier. På tidspunktet for offentliggørelse, kan du begynde at gå fra nogen af ​​de deltagende gallerier kl 5, eller vente på gratis Artwalk Trolley, der forlader fra King Street kl 6 Parkering er til rådighed i nærheden af ​​vognen stop ved San Sebastian Winery og Rembrandtz Galleri. Selv hvis du beslutter at gå det meste af vejen, kan du hoppe af og på vognen i mellem gallerier indtil Artwalk slutter kl 9

 • Tags:

Posts Carousel