Som Years Brugt Fede Rise, så gør Heart Risici

  • In Default
  • September 6
  • 2 Views
  • 0 comments

Som Years Brugt Fede Rise, så gør Heart Risici

Af Steven Reinberg
HealthDay Reporter

Tirsdag juli 16 (healthday News) - Der er flere dårlige nyheder for overvægtige amerikanere: En 30-årig undersøgelse finder risikoen for hjertesygdomme stiger jo længere en person er overvægtig.

"Hvert år af fedme var forbundet med omkring en 2 til 4 procent højere risiko for subklinisk koronar hjertesygdom," siger undersøgelse ledende forfatter Jared Reis, en epidemiolog med US National Heart, Lung, og Blood Institute.

"Subklinisk" hjertesygdomme betyder skader på arterier, der dukker op i markører, såsom calcium buildup på arterievægge, men har endnu ikke udviklet sig til symptomatisk sygdom.

"Dem med længste varighed på både overordnet fedme og abdominal fedme tendens til at have den højeste risiko" for subklinisk sygdom, sagde Reis.

Rapporten blev offentliggjort i 17. juli udgave af Journal of American Medical Association.

I den nye undersøgelse, Reis 'hold brugte scanner til at spore calcium oprustning i hjertet arterier i næsten 3.300 voksne 18 og 30 år gammel. Når undersøgelsen begyndte i midten af ​​1980'erne, ingen af ​​deltagerne var fede.

I løbet af undersøgelsen, dog mere end 40 procent blev overvægtige og 41 procent udviklede abdominal fedme (overskydende mave fedt). De, der blev overvægtige tendens til at bo fede år, bemærkede forskerne.

Forskerne fandt, at 27,5 procent af disse langsigtede overvægtige deltagere viste tegn på hjertesygdomme, og problemet blev værre jo længere den enkelte havde været fede.

Mere end 38 procent af dem med mere end 20 år brugt overvægtige havde forkalkede arterier sammenlignet med kun omkring en fjerdedel af dem, der aldrig sat på dette niveau af overvægt, viste resultaterne.

Blandt dem med overordnet fedme, 6,5 procent havde mere farlige "omfattende" arteriel forkalkning, som gjorde 9 procent af dem med fedme centreret omkring maven område. I modsætning hertil kun omkring 5 procent af dem, der ikke var overvægtige havde denne omfattende forkalkning, fandt forskerne.

Reis sagde resultaterne kunne have alvorlige konsekvenser som amerikanerne alder.

"Med den øgede forekomst af fedme i de seneste 30 år er yngre individer bliver mere overvægtige i en yngre alder end i tidligere generationer," bemærkede han. "Dette længere varighed af fedme kan have stor betydning om den fremtidige byrde af subklinisk hjertesygdom og potentielt satser for klinisk hjertesygdomme i USA."

En anden hjerte ekspert aftalt.

"Fedme satser hos voksne og børn er steget markant i USA i løbet af de sidste 25 år," siger Dr. Gregg Fonarow, professor i kardiologi ved University of California, Los Angeles. "Dette er især vedrørende fedme er forbundet med en øget risiko for diabetes, for tidlig cardiovaskulær sygdom og dødelighed."

Dr. David Katz, direktør for Yale Universitys Prevention Research Center, sagde han også bekymrer sig om stigende fedme blandt de unge.

"Jeg har længe frygtet, at der i en alder af stadig mere fremherskende type 2-diabetes blandt børn, den dag kan daggry når angina er en teenager overgangsrite sammen acne," Katz sagde.

Denne nye undersøgelse forbindelser, der bekymrer, sagde han. "Det viser bare, hvad almindelig sund fornuft vil foreslå:. At jo længere udsættelse for skadelige virkninger af fedme, jo større skade på kranspulsårerne"

Ifølge Katz, "denne undersøgelse er endnu en grund - som hvis vi havde brug for en -. At afsætte alle mulige indsats til forebyggelse af, kontrol og tilbageførsel af omsiggribende fedme i barndommen"

Flere oplysninger

For mere information om fedme, besøge det amerikanske National Library of Medicine.

Posts Carousel