Sød behandle Alternativer til børn med Peanut Allergier

 • In Default
 • February 10
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Sød behandle Alternativer til børn med Peanut Allergier  Photo Credit Dorling Kindersley / Dorling Kindersley Collection / Getty Images
 • Oversigt

  For de fleste af os, jordnøddesmør var et dagligt syn barndom snack - vi voksede op spise jordnøddesmør og gelé sandwich, jordnøddesmør cookies, brownies med hakkede nødder og lignende. Desværre, kan børn med peanut allergi ikke nyde disse godbidder.

  Hvad mere er, kan kage og muffin mix, slik og Granola barer foretages i anlæg, der behandler nødder eller kan indeholde jordnøddeolie. Selv hvis den mad, du har købt ikke indeholder peanuts som en ingrediens, kan spormængder forårsage en allergisk reaktion.

  Som en sikkerhedsforanstaltning, altid tjekke etiketterne på blandinger og andre pre-made fødevarer for at sikre, at de er virkelig møtrik-fri. Den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) kræver, at emballerede fødevarer omfatter allergen oplysninger på etiketten, herunder om fødevarer blev behandlet ved hjælp af udstyr, der kan også behandles potentielle allergener.

  Må ikke ærgre sig, hvis du har et barn med en peanut allergi. Der er mange søde behandler, at han eller hun kan nyde uden en allergisk reaktion.  Sådan Indføre Peanut Butter til en Toddler

  Bælgplanter & Allergier

  Rødt udslæt på kinderne fra en Peanut Butter eller honning Allergi

  Kan folk med Peanut Allergier Eat Hummus?

  Kan min søn have Peanut Butter hvis han har diarré?

  Sådan Gør din egen Low-Fat Peanut Butter

  Peanut Allergi i Børn & Hvad Forældre bør undgå

  Hævede Lips som en allergisk reaktion på Peanut Butter

  Peanut Butter & flatulens

  Almond Butter Allergi

  Er Peanut Butter & Jelly Sandwiches Sund?

  Soy Nut Butter vs. Peanut Butter

  Symptomer på en Peanut Butter Allergi

  Peanut Butter & Oppustethed

  Peanut Butter & Allergi Udslæt

  Kan jeg spise mandler, hvis jeg har Peanut allergi?

  Denne ene er lige så sjovt at lave, som det er at spise. Du skal bruge en hel banan, chokolade sauce og knuste graham crackers.

  Chokolade-dækket jordbær

  Jordbær er fyldt med C-vitamin, fibre og antioxidanter. Ikke alene er disse søde bær gode, de er også godt for dig.

  Du skal blot smelte chokolade, chips eller stænger i en skål sat over en gryde af simmering vand, omrøring chokoladen ofte. Fjern fra varmen og dyppe jordbær i op til deres stilke. Lad bærrene køle af på vokspapir før du spiser.

  Begrænse dig selv til omkring en kop chokolade. Du kan bruge chokolade chips eller otte ounces semi-sød chokolade. Du kan købe økologisk, ren chokolade på de fleste lokale helsekost butikker. Mørk chokolade er den sundeste for dig, og øger mængden af ​​antioxidanter får du i hver bid.

  Frugt Pops

  Frosne frugt pops er en stor behandler, især på en varm dag. I modsætning til store-købte sorter, vil dem du gøre derhjemme ikke belastes med sukker, frugtfarve og andre konserveringsmidler.

  Grib hvad frugt du ønsker og smide dem i en blender. Mangoer, bær, bananer og en tvangsindløsning af kalk gøre for en fantastisk kombination. Hvis du føler dig modig, bland avocado i så godt.

  Når blandet, sætte frugt mix i plast is pop bakker du kan købe på næsten enhver dollar butik. Skub dem ind i fryseren og vente på koldt at arbejde sin magi.

  Så længe vi taler om frugt, glem ikke smoothies! Ved hjælp af hvad frugt du gerne vil, blend dem sammen med et stænk af mælk eller fedtfri yoghurt og is.

  Monkey Tails

  Denne ene er lige så sjovt at lave, som det er at spise. Du skal bruge en hel banan, chokolade sauce og knuste graham crackers.

  Skræl bananen, støvregn lidt chokolade sauce på det, og rul det i Graham krakker krummer, indtil det er dækket. For at undgå fedtede fingre, indsætte en ispind pind i enden af ​​banan, før du anvender den chokolade sauce.

  Frushi

  Hvis du føler dig virkelig ambitiøst, har en gå på at gøre frushi, eller frugt sushi.

  Tag nogle af dine foretrukne frugter (den mere farverige, jo bedre), og skær dem flot og tynd, ligesom lange strimler af konfetti. Derefter lå nogle tørret frugt læder du kan finde på helsekost markeder og skær den i 2-tommer-bredbånd.

  Placere dine frugt skiver i sirlige, flade rækker til at dække hele overfladen af ​​din frugt læder, og rul derefter læderet stramt omkring frugten. Skær dine sushi ruller i halve, og du er klar til at gå! Du kan altid øge din kreativitet ved at sætte en DAB af græsk yoghurt eller flødeost i midten.

  Andre hurtig snack ideer til børn med peanut allergi omfatter:

  • Skiver ost med bær og hele korn crackers

  • Tørret frugt

  • Søde husholdningsmaskiner, såsom banan, squash og græskar brød, som let kan foretages møtrik-fri hjemme

  • S'mores

  Om forfatteren

  Boyan Hadjiev, MD, har været en praktiserende læge for fem år. Han er dobbelt bord certificeret i Intern Medicin, (2003), og Allergi og Immunologi, (2005).

  Dr. Hadjiev uddannet fra University of Michigan med en BA i biologi og en MD fra Cleveland Clinic-Case Western Reserve School of Medicine.

 • Tags:

Posts Carousel