Snurren i hænder og fødder og lav Magnesium

 • In Default
 • February 6
 • 104 Views
 • 0 comments

 • Snurren i hænder og fødder og lav Magnesium  Neuropati kan påvirke alle dele af kroppen. Photo Credit Jupiterimages / BananaStock / Getty Images
 • Vitamin eller mineral mangler påvirke kroppen på en række forskellige måder, herunder nerveskader, der kan manifestere sig som snurren i hænder og fødder. Prikken i ekstremiteterne kan være et tegn på andre forhold, så det er vigtigt at få en præcis diagnose for dine symptomer at se, om magnesium tilskud er nødvendig. Før du tager magnesium kosttilskud, så spørg din læge, hvis det er sikkert at gøre det.

  Perifer neuropati

  Når nerver i hænder og fødder er beskadiget, kan det forårsage en tilstand kaldet perifer neuropati, hvilket fører til prikken i disse ekstremiteter. Snurren kan opstå, fordi de signaler, der går fra hjernen og rygmarven til ekstremiteter er forstyrret. Dette nerveskader kan være akut eller kronisk, og varierer i sværhedsgrad. Ifølge National Institute of Neurologiske Lidelser, eller NINDS kan perifer neuropati være arvet, eller det kan udvikle sig senere. Det kan være forårsaget af en skade, sygdomme som nyresygdomme eller diabetes, infektioner, hormon og ernæringsmæssige ubalancer eller endda medicin såsom kemoterapi.


  Magnesium

  Selvom halvdelen af ​​magnesium i kroppen er gemt i dine knogler, er det nødvendigt dette mineral til en lang række funktioner, ikke kun for at holde dine knogler sunde og stærke. National Institutes of Health Office of kosttilskud forklarer, at magnesium hjælper med at opretholde en ordentlig nerve og muskel funktion, regulerer blodsukkeret, hjælper med at styre blodtrykket og aids i proteinsyntese. Mad kilder til magnesium omfatter helleflynder, spinat, cashewnødder, sojabønner, havregryn, jordnøddesmør og linser. Mineralet er ofte tilsat til mange multi-vitamin- og kan tages som en separat supplement af sig selv. Før du tager en magnesium supplement, tale med din læge om, hvorvidt det er hensigtsmæssigt for dig at gøre det, og hvad en sikker dosis er for dig at forbruge.


  Lav Magnesium og Neuropati

  Selvom mange amerikanere ikke har tilstrækkelige magnesium indtag, er det sjældent at se en betydelig magnesiummangel i USA, siger kontoret for kosttilskud. Som magnesiummangel bliver værre og værre, kan en person opleve følelsesløshed og prikken, da nerverne brug magnesium til at fungere ordentligt. Korrigere en magnesium mangel kan ikke lette neuropati i alle, da årsagerne til nerveskader kan variere. Før du tager en magnesium supplement, så spørg din læge, hvis det overhovedet kunne gavne din tilstand.


  Overvejelser

  Hvis du har snurren i hænder og fødder, se din læge straks. Hun vil være i stand til at undersøge dig og køre de nødvendige tests for at finde ud af den underliggende årsag og give den rette behandling. Før du tager magnesium eller andre tillæg, tjekke med din læge for at sikre det er sikkert for dig at forbruge, da det kan interagere med andre medikamenter, du kan tage.

 • Tags:

Posts Carousel