Skizofreni & Koffein

 • In Default
 • January 11
 • 24 Views
 • 0 comments

 • Skizofreni & Koffein  Koffein kan forværre skizofrene symptomer. Photo Credit Photos.com/PhotoObjects.net/Getty Images
 • De fleste mennesker anser koffein for at være en relativt harmløse stof. Faktisk kan mange mennesker ikke engang overveje koffein for at være et lægemiddel på alle. Dog kan koffein medføre et væld af psykiske og fysiske problemer, hvis det indtages i store mængder. Ifølge en gennemgang offentliggjort i 2005 i tidsskriftet "Advances in Psychiatric Treatment", de fleste udøvere ikke spørge om koffein, når du udfører psykiatriske vurderinger, trods det faktum, at koffein kan forværre psykotiske og andre psykiatriske symptomer.

  Om skizofreni

  Skizofreni er en kronisk, invaliderende psykisk lidelse, der påvirker omkring 2,4 millioner amerikanere, i henhold til 2005 National Comorbidity Survey-replikering. Symptomer på skizofreni kan variere fra mild til svær, involverer vrangforestillinger og hallucinationer. Mennesker med skizofreni generelt lider tanke lidelse, hvilket betyder, at de har problemer med at organisere og sætte deres tanker i ord. De har også tendens til at udvise uhensigtsmæssige, barn-lignende adfærd eller ekstrem agitation, og ofte trækker socialt. Skizofreni forårsager også følelsesmæssige fladhed, hvilket betyder, at patienter har ringe eller ingen interesse i regelmæssige aktiviteter. Mennesker med skizofreni kan forsømme personlig hygiejne, glemmer at brusebad eller bade i flere dage eller uger. Nogle gange kan skizofreni medføre symptomer på depression eller humørsvingninger. Fordi det er en kronisk, uhelbredelig sygdom, skal patienterne afhængige medicin til symptomlindring og ledelse. Men mange patienter ikke ønsker at tage medicin på grund af deres alvorlige, selv om sjældne, bivirkninger. Psykoterapi og sociale indsatser kan også være gavnligt for skizofrene.


  Effekter af koffein

  For de fleste mennesker, er et moderat indtag af koffein generelt betragtes som sikre. Ifølge Teen Health, betyder det et indtag på omkring 200 til 300 mg koffein dagligt. En gennemsnitlig kop kaffe indeholder omkring 115 mg koffein. I moderate mængder, kan koffein bidrage til at afhjælpe mental træthed og give en kort energi boost. Indtage for meget koffein kan føre til en tilstand kendt som caffeinism. De forfattere fra tidsskriftet "Advances in Psychiatric Treatment" punkt, at caffeinism kan føre til symptomer på rastløshed, ophidselse, spænding, vandreture tanke og tale, og søvnløshed, mange symptomer, der er i overensstemmelse med de af skizofreni og andre psykiatriske lidelser . Dette betyder ikke, at koffein forårsager skizofreni, men blot antyder, at indtage for meget koffein kan udløse eller forværre visse symptomer.


  Klinisk evidens

  Adskillige kliniske undersøgelser har vist, at øget indtag af koffein kan forværre skizofrene symptomer. En sag undersøgelse offentliggjort i 1978 spørgsmålet om "Journal of Clinical Psychiatry" i september viste, at øget forbrug koffein forårsagede en betydelig stigning i skizofrene symptomer. En anden undersøgelse, offentliggjort i juli 1990 udgaven af ​​tidsskriftet "Biological Psychiatry" bekræftede, at det sammenlignet med placebo, koffein forårsagede en signifikant stigning i maniske symptomer, tankeforstyrrelse, usædvanlige tanke indhold og eufori-aktivering i skizofrene patienter. Derudover en undersøgelse offentliggjort i spørgsmålet om "Skizofreni Research" i september 2006 bekræftede, at mennesker med skizofreni ryger mere og har et højere indtag af koffein i forhold til den almindelige amerikanske befolkning.


  Overvejelser

  Mens koffein kan øge skizofrene symptomer, er det interessant at bemærke det store antal skizofrene, der er stærkt afhængige af koffein. En gennemgang offentliggjort i spørgsmålet om "Psykiske Services", et tidsskrift af American Psychiatric Association, den November 1998 tyder på, at skizofrene patienter kan anvende høje niveauer af koffein i et forsøg på selvmedicinering eller lindre kedsomhed. Forfatterne også, at patienter kan bruge koffein til at bekæmpe den sedative effekt af visse medikamenter. Derudover påpeger de, at mange skizofrene ryger. Som rygning forårsager en øget elimination af koffein kan skizofrene kræve stadigt større mængder af koffein for at opnå de samme virkninger. Forfatterne til undersøgelse offentliggjort i "Skizofreni forskning" tyder på, at klinikere bør ansætte livsstil modifikation rådgivning i tillæg til andre behandlingsmodaliteter når du arbejder med patienter med skizofreni til at løse rygning og koffein indtag.

 • Tags:

Posts Carousel