Skift: Det er godt for dig!

  • In Default
  • January 18
  • 0 Views
  • 0 comments

Skift: Det er godt for dig!

En af mine læsere for nylig sendte mig denne e-mail:

"Jeg ser forandringer rundt omkring mig, og det er skræmmende. Min krop er ved at ændre, og det er svært at kontrollere min vægt. Jeg kan ikke huske sidste gang jeg havde en god nats søvn. Jeg knap nok genkende mig selv i spejlet i disse dage! "

Jeg inspireres helt. Midtvejskrise er en tid fyldt med enorme forandringer. Der er nogle, vi ikke kan kontrollere. Men der er så mange, at vi kan.

For eksempel, selv om du har følt ud af kontrol, indtil nu, kan du stadig foretage sunde ændringer. Med en kombination af en fedtfattig kost, regelmæssig motion og nogle enkle afslapning, kan du faktisk kontrollere niveauer af noget kaldet telomerase, som er et enzym, der menes at bremse aldring på celleniveau og forhindre raske celler fra at dreje kræft. Dr. Dean Ornish forskning fandt, at i prostatakræft patienter, der fulgte en plante-baseret, hele korn kost i tre måneder, blev telomerase boostet med 30 procent.

Der er så mange andre måder, vi kan styre de forandringer, der kommer med aldring. Betragt dem gaver til dig selv (og med Mors dag kommer op, vi alle fortjener en dejlig gave?)

Eller ændre en lille ting i din rutine. I stedet for at drikke kaffe, skifte til te. På gym, kan du prøve en ny øvelse. Hvis du lytter til klassisk musik, blande det op med rock. Vælg en ny læbestift farve. Du vil blive overrasket over den magt en lille forandring, og hvordan det kan skabe en helt ny outlook!

Apropos ændringer, i morgen er jeg på vej til en stor forandring: ". Hvad ikke at bære" overgive mig selv til at frisør Nick Arrojo, fra TLCS Det er ikke ligefrem en kæmpe sundhedsrelateret ændring som beskrevet ovenfor, men det ligger et sted at ændre stress (jeg er nervøs om at skære mit hår!) Ind afslapning (jeg er begejstret for at få et nyt udseende).

Vi vil sende live video en dag i næste uge.

I mellemtiden, lad mig vide, hvordan du håndterer ændrer ... hvad store ændringer har du står, og hvordan har du håndteret dem (eller ikke?) Deling af dine tips kan hjælpe med en anden, der kæmper med forandring.

Posts Carousel