Sjove steder at tage din teenagere i Massachusetts

 • In Default
 • December 15
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Sjove steder at tage din teenagere i Massachusetts  Oplev historien om Boston. Photo Credit Brand X Pictures / Brand X Pictures / Getty Images
 • Historie, kultur og udendørs eventyr vrimler i Massachusetts. Hjem til en af ​​de mest berømte byer i USA, fastsættelse af mange historisk betydningsfulde begivenheder og miles kyststrækning, den Bay State tilbyder forældre et stort udvalg af aktiviteter for at give en teenager med underholdende og uforglemmelige muligheder. Hvorvidt en teenager søger spænding, ønsker at børste op på historien eller blot ønsker at tage i skønheden i Moder Natur vil forældrene finde masser af muligheder, der vil opfylde sine interesser i Massachusetts.

  Forlystelsesparker

  Hvis det er spænding din teenager er efter, vil hun finde dem på forlystelsesparker i Massachusetts. Six Flags New England ligger i Springfield, prale hurtigere rutsjebaner, tårnhøje fri-fald og spændende simulator forlystelser, der er sikker på at få adrenalinen pumpe. I sommermånederne, kan din teenager køle af ved orkanen Harbor, den nærliggende vandland. Faldende vandrutsjebaner, en vand coaster og en bølge pool er blot nogle af spænding findes her.


  Historiske steder

  Som en af ​​de 13 kolonier, nogle af de mest berømte begivenheder i amerikansk historie fandt sted i denne tilstand. Din teenager kan genopleve denne historie i en række steder. I Boston vil Freedom Trail guide dig til 16 historiske steder i hele byen, herunder Boston Massacre site, Bunker Hill Monument og Old State House. Hovedet til kysten til Plymouth, hvor du vil være i stand til at gå på samme grundlag pilgrimmene tog deres allerførste skridt i den nye verden i 1620.


  Sportsbegivenheder

  Massachusetts er sikker på at behage en teenager, der er en sports-entusiast, da staten er hjemsted for baseball, basketball, hockey og fodbold hold. Fange en Boston Red Sox spil på den historiske Fenway Park. På TD Bank Garden, kan basketball fans juble på Boston Celtics og hockey fans kan se som de Bruins tager til isen. Fodboldfans kan deltage folkemængderne på Foxborough s Gillette Stadium til root på New England Patriots, som de spiller fodbold.


  Udendørs aktiviteter

  Masser af muligheder eksisterer for at udforske naturen og alle hendes pragt i Massachusetts. I øst, tage din teenager til at udforske de miles kyststrækning, knus Atlanterhavet, Cape Cod Bay og Nantucket Sound. Ud på en hvalsafari rejse fra Cape Cod eller bare nyde solen og plaske rundt i brændingen på de mange strande. Hancock er hjemsted for Jiminy Peak Mountain Resort, der byder på en række udendørs aktiviteter. Om vinteren, nyde skiløb og snowboarding. I de varme vejr måneder, mountainbike, en antenne skov i træer og klatring er blot nogle af de udendørs eventyr, som en teenager kan deltage i på feriestedet.

 • Tags:

Posts Carousel