Sjove aktiviteter for børn om at fortælle sandheden


 • Sjove aktiviteter for børn om at fortælle sandheden  Nip liggende i opløbet så tidligt som muligt. Photo Credit Jupiterimages / BananaStock / Getty Images
 • Fortælle sandheden er en vigtig moralsk og etisk dyd, at børn har brug for at lære så tidligt som muligt. Det er en værdi, som vil have en enorm indflydelse på deres udvikling karakter som de vokser. Engager dit barn i aktiviteter for at undervise og styrke begrebet ærlighed og understrege hvorfor liggende er forkert.

  Læs Fortællinger om Ærlighed

  Hjælp dit barn forstår vigtigheden af ​​at fortælle sandheden gennem læsning historier om karakterer, der løj og konsekvenserne det forårsagede. For børn i alderen 4 og op, "Ruthie og (ikke så) Teeny Tiny Lie" af Laura Rankin fortæller historien om en lille ræv pige, der ligger omkring et stykke legetøj, der tilhører hende, og hvordan det blev til et kæmpe problem. For børn 6 og op, "Edwurd Fudwupper fibbed Big," af Berkeley Breathed handler om en dreng, der fortæller alle slags løgnehistorier, og en dag, hans løgne fange op til ham. Tal med dit barn efter at have læst bøger om, hvorfor de tegn løj og hvad de har lært om vigtigheden af ​​at fortælle sandheden.


  Forståelse Ærlighed og Liggende

  For at hjælpe dit barn bedre forstå, hvorfor ærlighed er så vigtigt, oprettet et par demonstrative scenarier, der kan give hende en visuel forståelse af ærlighed og lyve. Opret to forhindringsbaner i din baghave. Man skal være enkel og den anden ganske vanskeligt. Efter dit barn går igennem begge, spørge hende, som man var nemmere. Tal om, hvordan den med alle de forhindringer repræsenterer løgne som i stigende grad får større og sværere at komme igennem, hvilket er grunden til at fortælle sandheden er så meget lettere.


  Rollespil Sandfærdighed

  Rollespil scenarier med dit barn, hvor hun må vælge mellem at fortælle sandheden og fortæller en løgn. Har din ægtefælle eller partner deltager også. For én scenarie, kan du og din ægtefælle foregive at være to børn, der er venner. En af jer falder en dollar uden at vide det, og den anden samler den op og siger ikke noget. Den person, der falder dollaren spørger ven, hvis han så det, men han ligger og siger nej. Efter den scene, så spørg dit barn til at beskrive, hvad der skete, og hvordan hun ville have det, hvis hun havde mistet dollaren hun tjente, og hvordan hun følte at vide en ven havde løjet for hende. Lad hende vise dig den rigtige måde ved at re-doing scenen med dit barn demonstrerer ærlige og straks returnere dollaren. Tal med hende om, hvor godt det føles at fortælle sandheden og gøre det rigtige.


  Ærlighed-relaterede spil

  Spille spil med dit barn og hendes venner, der styrker betydningen af ​​at være ærlig. Spille en ærlighed trivia spil, hvor du giver scenarier til børn om at lyve. Du kan give dem muligheder for tre svar, med kun én er den ærlige svar. Det første barn til "buzz" i og give det rigtige svar vinder et point. For et andet spil, spille "Sandhed Tag." Den person, der er "det" er kendt som "løgn chaser." De andre børn løbe rundt råben ud fibs som, "Jeg spiser ildelugtende sokker til middag!". Børnene skal gå til en udpeget "fængsel området," indtil en anden spiller, "sandheden fe," tags dem fri, når de gør en sandfærdig redegørelse. Men hvis det barn, der er befriet bliver tagget igen, bliver han en løgn chaser så godt, og spillet fortsætter indtil alle de "ligger" er fanget.

 • Tags:

Posts Carousel