Sjove aktiviteter for børn i Woodbridge, NJ

  • In Default
  • September 23
  • 1 Views
  • 0 comments

  • Sjove aktiviteter for børn i Woodbridge, NJ    Sport kan give dit barn med timevis af udendørs sjov. Photo Credit Ezra Shaw / Digital Vision / Getty Images
  • Selvom Woodbridge, som har en befolkning på omkring 100.000 mennesker, er den ældste township i New Jersey, har masser at tilbyde selv de yngste af børnene. Hvis du er på udkig efter sjove aktiviteter for dit barn, Woodbridge har en awesome array, der har indendørs leg - som er ideel til en kølig eller regnvejrsdag - samt udendørs eventyr.

    Township Aktiviteter

    Uanset om du er på udkig efter en klasse for dit barn eller en sjov udflugt, township Woodbridge har meget at tilbyde. Township driver sin egen kunst center - The Barron Arts Center (582 Ralway Ave., Woodbridge, NJ, 732-634-0413) - at funktioner klasser for børn, såsom at tegne og male. Den Barron Arts Center, sammen med andre township steder som Woodbridge Middle School, byder også på Woodbridge s Family Series. Dette børnevenlige underholdning serien omfatter koncerter, skuespil og film. Andre underholdende aktiviteter, som familier med børn kan prøve gennem township programmer omfatter dagsture til sportsbegivenheder såsom faglige baseball spil gennem rekreation afdeling.


    Community Center Aktiviteter

    Den Woodbridge Community Center (600 Main St., Woodbridge, NJ, 732-596-4103) er meget mere end en rec værelse. Centret omfatter også Arenas på Woodbridge, hvilket er en indendørs skøjtebane, KFUM og Skyline minigolfbane. Børn 8 år og yngre, kan komme ind på isen indsats på Arena i mider 3 den 3. hockey liga, mens større børn kan prøve Ungdom Hockey-programmet. KFUM tilbyder en vifte af børnenes atletik, en sommerdag lejr og svømning. Skyline Mini-guld kursus tilbyder sæsonbetonede familie spil samt fødselsdage.


    Indendørs Play

    Fra en dag med hoppende til fødselsdagsfest sjov, Woodbridge er indendørs legeområder er den ideelle løsning til en våd eller snedækket dag. Den nærliggende Pump It Up (pumpitupparty.com) har Pop-In afspilningstider syv dage om ugen, en efter-skole spilletid og en særlig glød Pop-In Play med sorte lys på udvalgte fredage. Derudover spillestedet byder fødselsdagsfest pakker til dit lille barns store dag. Kids Village (kidzvillage.com) er en indendørs Woodbridge legeplads med klatrere og tunneller, en bold lancere slagmark af en arena, en 50 stil diner, en tegneserie tema område med superhelte kostumer, en play skønhedssalon, en specialiseret lille barn, en foregive spille værktøj butik, en pint-størrelse biograf, der viser shorts, en spillehal, et rum til at lave musik og en legehus.


    Outdoor Sports

    Forældre, der er på udkig efter aktiviteter for deres børn udendørs bør overveje en udendørs sport. Ikke alene er atletik underholdende, men de kan hjælpe dit barn til at opbygge fysisk styrke, koordination og smidighed. Bortset fra skole-sponsoreret sport, Woodbridge byder ungdom baseball, softball, fodbold, cheerleading, fodbold, street hockey og brydning. Derudover Woodbridge giver børn med særlige behov mulighed for at spille sport på en organiseret miljø i Buddy Ball programmet. Denne liga tilbyder børn med en række udviklingsmæssige forsinkelser og andre problemer mulighed for at spille basketball, fodbold, baseball, svømning og bowling.

  • Tags:

Posts Carousel