Sjove aktiviteter for børn i nærheden af ​​Prospect Park, New Jersey

 • In Default
 • January 3
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Sjove aktiviteter for børn i nærheden af ​​Prospect Park, New Jersey  Arcade er fuld af sjov for børn. Photo Credit Hemera Technologies / Photos.com / Getty Images
 • Børn er altid på udkig efter sjov, uanset hvilken alder de er. Prospect Park er en lille købstad i grevskabet Passaic. Det er tæt på flere andre byer, og det er kun 22 miles fra New York City. Masser af muligheder for sjov er tilgængelige i dette tætbefolkede område i New Jersey.

  Zoologiske haver og gårde

  Kun 6 miles nord for Prospect Park er Abma Farm Market og Greenhouse (abmasfarm.com). Børn kan besøge Barnyard til selskabsdyr og foder mange dyr, herunder køer, geder, får, kaniner, fancy fugle, grise og æsler. En omfattende friske råvarer marked er åbent så godt. Otte miles til øst for Prospect Park er den Bergen County Zoo (co.bergen.nj.us). Det har ponyridning, et amfiteater med levende dyr shows og togture. Særlige programmer for børn omfatter spilletid for småbørn, krybdyr klasser, fossil opdagelse og natlig dyr uddannelse.


  Museer

  Lambert Castle Museum (lambertcastle.com) er 3 miles syd for Prospect Park i Paterson. Det tilbyder ture af grunde med artefakter og billeder om området. I nærheden af ​​slottet, en observation tårn med panoramaudsigt over New Yorks skyline venter. Også featured er et lille natur museum med en picnic område i nærheden. Ti miles nordøst for Prospect Park er New Jersey Børnenes Museum (njcm.com) i Paramus. Det har snesevis af hands-on udstillinger, herunder en dinosaur hule, ballet atelier, købmand og en kæmpe togsæt.


  Play Steder

  Otte miles vest for Prospect Park er Jumpnasium (jumpnasiumparty.com), en stor oppustelig legeplads. Der er rutschebaner, forhindringsbaner og hoppe huse åbne til fester og fri leg med separat lille barn område. Centret indeholder også en spillehal med airhockey og andre spil for børn. Kidnetic (kidneticnj.com) er en indendørs legeplads i Montville, 14 miles vest for Prospect Park. Den er udstyret med en tre-niveau spille struktur, en klatrevæg og flere andre legetøj.


  Andre sjove attraktioner

  Kun 2 miles syd for Prospect Park i Paterson er Planet 301 (planet301.com). Det er en to-niveau familie sjov center med alle former for sjov. Anlægget har en indendørs basketballbane, laser tag, glød i de mørke bowling, tre-niveau planet legeplads, en togtur, arkadespil og en café. En anden sjov udflugt er Medieval Times (medievaltimes.com) i Lyndhurst, 11 miles syd for Prospect Park. Tag et skridt tilbage i tiden, som du og børnene kan nyde en middelalderlig måltid, mens du ser dyst og andre typer af middelalderlige underholdning.

 • Tags:

Posts Carousel