Sikkerhedsregler af Badminton


 • Sikkerhedsregler af Badminton  Følgende sikkerhedsinstruktioner kan forebygge badminton skader. Photo Credit jeune femme da jupe jouant au badminton en jardin billede ved arkna fra Fotolia.com
 • Oversigt

  Selvom det ikke er kendt som en kontakt sport, kan badminton stadig producere sin andel af skader. Badminton kræver løb, spring og til tider voldelige swingende bevægelser, at sætte alle deltagere i fare. At hjælpe med at begrænse potentielle skade, bør spillerne kun konkurrere på deres egne fitness og niveauer.


  Strækker

  Alle badminton spillere skal varme op, før at konkurrere med nogle stretching og lys cardio aktivitet, som at løbe på plads. Strækker grænser risikoen for potentielle muskel trækker og stammer. Det får også ankler, knæ og andre led forberedt til anstrengende aktivitet.


  Domstol

  Den badminton spiller ret skal være beliggende væk fra fodgængere og fri for eventuelle forhindringer og potentielle farer, såsom stående vand, løst grus og tilfældige snavs. Der bør også være rigelig plads omkring courtâ € ™ s uden grænse for at tillade den frie bevægelighed. Hvis spillet indendørs, skal ordentlig belysning og ventilation skal leveres.


  Udstyr

  Bør anvendes Kun juridiske badminton ketsjere og fjerbolde. Ketsjere, der er for tung, kan generere overdreven magt, hvilket øger risikoen for skader fra rutinemæssige spil og utilsigtede kollisioner mellem holdkammerater. Racket greb bør holdes tørre for at forhindre utilsigtet smide ketsjeren under gynger. Den badminton net skal være forsvarligt fastgjort for at forhindre kollapse, med netto poler fri for skarpe kanter og eventuelle snuble.


  Spil Play

  Under spillet, skal alle officielle badminton regler skal følges for at sikre retfærdighed og sikkerhed. Holdkammerater bør praktisere kommunikation for at undgå kollisioner og utilsigtede ketcher strejker. På intet tidspunkt må fjerbold spilles direkte på en modstander. Dette vil kunne føre til øjenskader. Også, bør antallet af spillere per side begrænses i henhold til den ret størrelse for at forhindre overbelægning.


  Beklædning

  Iført den rigtige fodtøj vil hjælpe med at forhindre ankel og knæskader. Sko skal have fremragende støtte og yde tilstrækkelig stødabsorbering. Handsker kan bæres for at forhindre hånd vabler fra at holde ketcher. Spillere kan også vælge beskyttelsesbriller ved øjenskader er en bekymring, selv om to gode måder at undgå øjenskader er altid at holde ketsjeren dig beskyttelse og aldrig vende at se en teammateâ € ™ s swing.


  Teknik

  Kendskab til den rigtige måde at spille skud vil begrænse risikoen for at lide håndled, albue og skulder skader. Holder ketsjeren for stramt, mens du spiller, kan resultere i albue inflammation, som er mere almindeligt kendt som tennisalbue. Brug af ketsjere, der er for let eller for tung, kan også bidrage til albue inflammation.

 • Tags:

Posts Carousel