Sikkerhed for den 7 Dag GNC Total Body Cleanse

 • In Default
 • October 29
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Sikkerhed for den 7 Dag GNC Total Body Cleanse  Den GNC Total Body Cleanse er designet til at forbedre blodcirkulationen og rense leveren. Photo Credit Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • GNC eller General Nutrition Centers, er en af ​​verdens største ernæring og supplere butikker. Med en forpligtelse til at "Living Well," GNC tilbyder en række ernæringsmæssige produkter, herunder vitaminer, urter, sport ernæring, vægttab produkter og krop renseprodukter. Den Total Body Cleanse system fra GNC indeholder en særlig blanding af ingredienser, men nogle af ingredienserne kan hæve sikkerhedsproblemer.

  Egenskaber

  På trods af den forskning og udvikling bag hver GNC produkt, herunder Total Body Rens, er der stadig sikkerhedsproblemer med den tilsigtede funktion og ingredienser. Den Total Body Cleanse system er designet til at understøtte fordøjelsessystemet sundhed ved at forbedre blodcirkulationen og rense leveren og tyktarmen. Konsultere en læge, før du bruger Total Body Cleanse at forhindre eventuelle negative bivirkninger fra de enkelte ingredienser.


  Tidsramme

  Total Body Cleanse er designet til en syv-dages tidsramme. De separate formler i sættet omfatter en gastro formel, total sæbe, blodcirkulationen formel, lever sæbe, nyre formel, enzym blanding, fiber, præbiotisk og probiotiske, der skal indtages hver dag i løbet af de syv dage. Tage morgen og aften formler uden at læse supplere retninger kunne føre til en overdosis på en bestemt ingrediens eller nedsat resultater.


  Egenskaber

  Hver fase af udrensning systemet indeholder et bestemt sæt af funktioner. For eksempel er den første fase omfatter urteekstrakter, aminosyrer og antioxidanter til formål at starte rensningsprocessen. Den anden fase indeholder naturlige akacie fiber, der siges at fjerne giftstoffer fra fordøjelseskanalen, mens fase tre indeholder vigtige vitaminer, mineraler og fordøjelsesenzymer, der fremmer sunde afføring. Hver funktion har imidlertid potentiale for at producere negative bivirkninger. Potentielle bivirkninger omfatter allergiske reaktioner på de ingredienser, begrænsede resultater og en stigning i afføring.


  Opbevaring

  Efter åbning af udrensning systemet, GNC anbefaler, at det opbevares på et køligt, tørt sted med en temperatur 59-86 grader Fahrenheit. Køleskabet eller andet køligt sted vil være tilstrækkeligt til at forhindre den rensende system fra fordærves. Hold altid Total Body Cleanse utilgængeligt for børn.


  Overvejelser

  Mens ingredienserne til Total Body Cleanse er fri kunstige smagsstoffer og ingredienser sammen med potentielle fødevareallergener såsom soja, mejeri, hvede, gluten og gær, kunne det rensende stadig indeholde andre fødevareallergener. Konsultere din læge kan hjælpe med at identificere disse potentielle sikkerhedsproblemer. GNC anbefaler ophørende brug af Total Body Cleanse to uger forud for operationen.

 • Tags:

Posts Carousel