"Sikkerhed-First 'Legepladser Forbundet med keder sig, Inaktive Kids: Undersøgelse

  • In Default
  • November 3
  • 5 Views
  • 0 comments

"Sikkerhed-First 'Legepladser Forbundet med keder sig, Inaktive Kids: Undersøgelse

Af Lisa Esposito
HealthDay Reporter

Onsdag 4 januar (healthday News) - Husk dem høje, skinnende, metal, glidende bestyrelser? De syntes dauntingly stejle, men du tog springet og susede nedad. Næste, du fat abe barer, klatring højere og højere og hænge ved dine knæ på toppen.

Legepladser er meget anderledes for nutidens førskolebørn. Lave glidende boards, sikrere klatrere plast og hegn beskyttet platforme er beregnet til at forebygge skader. Men en foreløbig undersøgelse tyder en utilsigtet resultat: unenthused, mindre aktive børn.

Platforme fører til ingenting, klatrere er korte og dias er langsom. Udstyret er let mestret, og børnene hurtigt mister interessen, daycare udbydere fortalte forskere i en række fokusgrupper.

Og med stadig stillesiddende børn og en forværring barndom fedmeepidemi, undersøgelsens forfattere sagde, at det er tid til at begynde at afbalancere sikkerhedsproblemer med behovet for kraftig, stimulerende leg.

Anført af Dr. Kristen Copeland, en assisterende professor i pædiatri ved Cincinnati Children 's Hospital Medical Center, undersøgelsen involverede 49 lokale daycare udbydere, mange meget erfarne, på 34 børneinstitutioner. Disse omfattede indre by, forstæder, Head Start og Montessori, kirke-tilknyttede, KFUM, worksite- eller universitet-tilknyttede og corporate / for-profit-faciliteter. Fokusgrupper fandt sted fra august 2006 og juni 2007.

I undersøgelsen, som udkommer online 4 januar og i spørgsmålet om Pediatrics februar udbydere beskrevet barrierer for sund motion: statslige licenser koder og finansielle begrænsninger, der begrænser udstyr valg, skade bekymringer og pres for at sætte klassen læring over frikvarter, uanset om der kommer fra forældre eller lokale børnehave-parathed initiativer.

"Vi blev overraskede over at høre, at forældre - både lav indkomst og øverste indkomst - var at fokusere på traditionelle" akademikere "(bogstaver, tal, farver) i stedet for udendørs leg, selv for børn helt ned til 3 år gammel," Copeland sagde . "Børn lærer på legepladsen - de lærer om naturen, vejret og årstiderne, bevægelse, begreberne afstand og hastighed, samt årsag og virkning. De lærer at forhandle og tale med deres jævnaldrende. Og de lærer grundlæggende grovmotoriske færdigheder, såsom hvordan man kaster og fange en bold, og hvordan man kan springe. "

Og det er også et tilfælde af træg organer gør træge sind. "Forskning har vist, at børn kan koncentrere sig og lære bedre efter korte perioder med kraftig aktivitet," Copeland noteret.

Angela Mickalide, direktør for forskning og programmer for Sikker Kids Worldwide, kaldet den nye undersøgelse "tankevækkende", men sagde, at det manglede epidemiologisk oplysninger om personskader, der opstår fra legeredskaber. "En dreng med en traumatisk hjerneskade eller brud vil være endnu mindre aktiv," bemærkede hun.

Næsten 220.000 børn i alderen 14 og under blev behandlet på skadestuer for legeplads-udstyr skader i 2009, ifølge en Safe Kids faktaark. Og hos børn i alderen 4 og under de fleste traumatiske hjerneskader ske på legepladsen.

Mickalide sagde, at blandt de mest farlige for små børn er "gamle legepladser med lysbilleder på hældninger større end 45 grader, klatrere, der er 8 eller 10 fod fra jorden, og abe barer meget højere end børn skal være på, men uden en blød overflade nedenunder. "

Sikkerhedsforanstaltninger som faldende udstyr højde og bruge beskyttende overflader som strimlet gummi og træflis i "fall zoner" har markant reduceret risiko skade, da har statslige love, der kræver overensstemmelse med retningslinjer for sikkerhed, ifølge Safe Kids.

Det er ikke altid udstyr design omtvistede. Andre faktorer kan omfatte "upassende opførsel på legepladsen," Mickalide sagde. "Ikke at spille på bløde overflader. Tillader børn at spille på udstyr beregnet til større børn. Spille på udstyr, som bliver for varm, eller splintrede eller beskadiget. Børn, der ikke aktivt tilsyn. "

Når det kommer til udstyr, mindre ofte er mere, både eksperter enige, og børnene kan få så meget ud af at gøre sprællemænd eller kastede en bold. "Løb og spille spil er både sundt og sjovt," Copeland sagde.

Flere oplysninger

Det nationale program for Legeplads Sikkerhed giver tips til forældre samt standarder for legeredskaber.

KILDER: Kristen Copeland, MD, FAAP, adjunkt, Pediatrics,
og direktør, den primære sundhedssektor fællesskab i børn og unges sundhed, opdeling af generelle og community pædiatri, Cincinnati Children 's Hospital Medical Center; Angela Mickalide, Ph.D., MCHES, direktør, forskning og programmer, Safe Kids Worldwide, Washington, DC; Februar 2012 Pediatrics

Sidst opdateret: 4 jan 2012

Posts Carousel