"Sig Ja til Cure" Highlights Kræft Survivors

  • In Default
  • January 2
  • 2 Views
  • 0 comments

"Sig Ja til Cure" Highlights Kræft Survivors

Fredag ​​4 oktober, 2013 - Lori Allen, en regelmæssig på "Say Yes to the Dress: Atlanta," vil opdatere publikum om hendes kamp med brystkræft på en særlig episode 8 pm ET på TLC som en del af det nationale Breast Cancer Awareness måned.

Episoden er en opfølgning til oktober sidste show kaldet "Sig Ja til Cure: Loris Fight", som profileret Allen gennem hendes dobbelt mastektomi. Allen blev diagnosticeret i 2012 efter en rutinemæssig mammografi. "Om 39.620 kvinder vil dø af brystkræft i år. Det er den anden førende årsag til kræftdødsfald hos kvinder, efter lungekræft, "rapporterer ABC nyheder.

"Det var 13. april fik jeg opkald på 07:05," Allen sagde, ifølge Today.com. "Jeg fik brystkræft for en grund, jeg følte jeg havde brug for at skinne lys over dette," Allen tilføjet.

Allen ejer Bridals af Lori og regelmæssigt deltager i Atlanta-baserede show "Say Yes to the Dress". På aftenens episode, vil Allen endelig mødes DeLese Range, en tre-tid kræft efterladte, der var udstyret til en kjole i sidste sæson. De to havde ikke krydse veje sidste år, fordi Allen var i behandling.

Range har haft i æggestokkene, bryst og nu lunge / lymfeknude kræft. ABC-rapporter.

Stil ind TLC kl 8 ET for den fulde historie.

Posts Carousel