Shampoo til Ekstremt skadet hår

 • In Default
 • August 7
 • 5 Views
 • 0 comments

 • Shampoo til Ekstremt skadet hår  Beskadiget hår har brug for en mild shampoo. Photo Credit Jupiterimages / Pixland / Getty Images
 • Når dit hår er ekstremt beskadiget, den har brug for en shampoo, der indeholder proteiner, blødgøringsmidler og fugtighedsbevarende, ifølge hjemmesiden Aphogee. En shampoo til ekstremt skadet hår skal have en blid formel, så den ikke forårsager yderligere skade. Nogle shampooer kan fratage olier fra dig hår, hvilket gør det mere skørt, ifølge hjemmesiden Free Beauty Tips. At finde den rigtige shampoo til dit hår kræver lidt forskning.

  Årsager

  Dit hår består af et protein kaldet keratin, der holdes sammen af ​​peptidbindinger. Det er de peptidbindinger, der er ansvarlig for at holde dit hår stærkt og elastisk, ifølge hjemmesiden Salon Web. Hyppig styling med barske hårprodukter, hjælp opvarmede styling-værktøjer og overprocessing dit hår bryde peptidbindinger og efterlade dit hår svage, skørt og beskadiget.


  Indsæbning dit hår

  Du bør ikke vaske dit skadet hår alt for ofte; Hyppig indsæbning kan gøre dit hår mere skørt, forårsager yderligere skade. Prøv at reducere din shampooing til en gang eller to gange om ugen, ifølge Free Beauty Tips.


  Emu Oil

  Emu olie har omega 3-fedtsyrer, der kan give fugt og hjælpe reparere skadet hår. En shampoo indeholdende emu olie kan hjælpe med at genoprette dit hår til 8 procent fugtindhold den sats det er meningen har ifølge sundt hår Plus hjemmeside. De naturlige anti-inflammatoriske egenskaber i emu olie kan tilføje krop og volumen til beskadiget hår. Emu olie kan bidrage til at gøre skadet hår blødt og håndterbare.


  Olivenolie og Rosemary

  En shampoo indeholdende en kombination af olivenolie og rosmarin kan give konditioneringsegenskaber til skadet hår. Olivenolie kan nære og beskytte dit hår skakter, og de naturlige antioxidanter, der er indeholdt i rosmarin giver ekstra beskyttelse, ifølge hjemmesiden Granny Med.com.


  Kokos og Avocado

  Kokos og avocado er fyldt med antioxidanter, der kan hjælpe med at beskytte beskadiget hår. Olierne trænge ind i håret, som kunne beskytte og forsegle neglebånd, ifølge Granny Med. Ved hjælp af en shampoo med kokos, avocado eller begge kan give vandindholdet dine beskadigede hår behov.


  Shampoo Choices

  Der er en bred vifte af shampoo, der indeholder ingredienser, der kan hjælpe skadet hår. Nogle få er Emu Oil shampoo af sundt hår Plus, som indeholder emu olie og andre ingredienser til at hjælpe beskadiget hår; Nexus Therapy Luksuriøs shampoo, som indeholder rosmarin og naturlige olier; og Nexus Diametress Luscious Volumizing Shampoo, der indeholder avocado olie.

 • Tags:

Posts Carousel