Sesame Oil & Vægttab


 • Sesame Oil & Vægttab  Udskift animalsk fedt med plantebaserede olier, når det er muligt. Photo Credit John Foxx / Stockbyte / Getty Images
 • Hvis du forsøger at tabe sig, tilføjer sesamolie til din kost kan hjælpe. Men øge dit indtag af sesamolie er ikke en garanti, du vil tabe - især fordi denne olie er høj i kalorier. Tilføjelse olier til en reduceret kalorieindhold vægttab kostplan i anbefalede portioner giver dig den bedste chance på vægttab succes.

  Kalorieindhold Overvejelser

  Selv tilføje hjerte-sund sesamolie til din madplan kan være gavnlig, overdrive det kan hindre vægttab. En 1-spiseskefuld portion sesamolie indeholder 120 kalorier, som alle - omkring 14 gram - er fra kosten fedt. For effektivt at kaste pounds, skal du spise færre kalorier, end du forbrænder. For eksempel at reducere din nuværende energiindtag med 500 kalorier om dagen hjælper ofte du mister 1 £ om ugen.


  Forskning Support

  En undersøgelse offentliggjort i 2006 i "Yale Journal af biologi og lægevidenskab" fundet, at deltagere, der forbruges omkring 2,6 spsk sesamolie dagligt mistet en betydelig mængde af vægt - et gennemsnit på 2,6 pounds i 45 dage. Når emner stoppet indtager sesamolie i en periode på 45 dage begyndte de at vinde tilbage den vægt, de havde mistet. Forskere, der gennemførte denne undersøgelse tyder på, at de polyumættede fedtsyrer i sesamolie kan spille en rolle i vægttab, fordi de øger plasmaniveauer af leptin, et hormon, der regulerer energibalance og undertrykker fødeindtagelse.


  Anbefalede Dele

  Forsøgspersonerne, der mistede vægt ved at spise sesamolie gjorde det ved at forbruge omkring 320 kalorier værd dagligt. Mange vægttab kostvaner, der ikke er medicinsk tilsyn indeholder 1.200 kalorier dagligt for kvinder og 1.500 kalorier om dagen for mænd. Forbrugende 320 kalorier fra fedt er inden for det acceptable makronæringsstoffer fordeling interval fra Institute of Medicine - der viser, at 20 til 35 procent af din samlede kalorieindtag bør være fra fedt i kosten - for 1.200 til 1.500-kalorieindhold kostvaner.


  Yderligere fordele

  Tilføjelse sesamolie til din madplan kan også give dig nogle hjerte-sundhedsmæssige fordele. Cleveland Clinic bemærker, at enkeltumættet fedt findes i sesamfrø bidrage til at hæve din gode kolesterol, lavere dårlige kolesterol og reducere din risiko for slagtilfælde og hjertesygdomme. Den "Yale Journal af biologi og lægevidenskab" undersøgelse rapporterer, at 50 personer med forhøjet blodtryk, der indtages 2,6 spiseskefulde sesamolie dagligt i 45 dage som en erstatning for de olier, de normalt forbruges erfarne blodtryksfald.

 • Tags:

Posts Carousel