Selen sulfid for Acne

 • In Default
 • August 26
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Selen sulfid for Acne  Selen sulfid kan hjælpe dig med at behandle din acne. Photo Credit John Rensten / Lifesize / Getty Images
 • Cirka 45 millioner mennesker i USA får acne hvert år med forekomsten ekstremt høj - 85 procent - i teenagere og voksne under alder 24, i henhold til agenturet for Kvalitetsmodel og forskning. Selv om ingen behandling virker for alles acne, selen sulfid, som kan anvendes direkte på huden, kan hjælpe med at behandle din acne, ifølge University of Virginia.

  Betydning

  Acne normalt starter, når du er en teenager, når brusende hormoner øger olie i huden, ifølge Cleveland Clinic. Når du producerer for meget af denne olie, kan det tilstoppe dine porer, der forårsager hudorme, whiteheads og meget små bumser. Hvis bakterier blive involveret, disse blokeringer bliver hævede bumser, og i alvorlige tilfælde kan du også opleve generel inflammation og smerte.


  Funktion

  Selensulfid er et antisvampemiddel fundet i shampoo beregnet til skæl behandling, ifølge hjemmesiden Drugs.com. Det forhindrer svamp i at vokse på din hud, og kan også have nogle antibakterielle egenskaber. Selensulfid indeholder også svovl, som er blevet anvendt i årevis til behandling af acne.


  Egenskaber

  Svovl arbejder til behandling af acne ved at få din hud til at skræl, som kan hjælpe med at løsne og fjerne blokeringer, der forårsager bumser, ifølge Drugs.com. At bruge selen sulfid til acne, bør du vaske dit ansigt og alle andre berørte hud i 10 til 20 sekunder med medicineret lotion, ifølge University of Virginia. Sørg for ikke at få det i øjnene, eller det vil stikke dårligt.


  Fordele

  Da de fleste acne syge tendens til at stole på over-the-counter retsmidler, der indeholder den fælles acne-kampe ingredienser benzoylperoxid eller salicylsyre, kan du ikke har prøvet selen sulfid for din acne, ifølge University of Virginia. Men selensulfid er billige og meget let at finde. Det har en ulempe: svovl lugter rådne æg.


  Overvejelser

  Nogle mennesker har allergiske reaktioner over for svovl produkter. Ved brug af selen sulfid for din acne, søge læge, hvis du udvikler nældefeber, usædvanlig hævelse eller vejrtrækningsbesvær, ifølge hjemmesiden Drugs.com. Derudover kan bivirkninger af selen sulfid anvendes til acne omfatte hud peeling, kløe, rødme og irritation. Hvis det forekommer, kan det være nødvendigt at skære ned på brugen af ​​produktet.

 • Tags:

Posts Carousel