Selen & Mercury Forgiftning

 • In Default
 • September 9
 • 9 Views
 • 0 comments

 • Selen & Mercury Forgiftning  Kviksølv er et tungmetal, som er giftigt, hvis det indtages. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Hvis du er bekymret for kviksølv i fisk og skaldyr, skal du sørge for at få den anbefalede daglige tilførsel - RDA - af selen. Ifølge Laura Raymond, Ph. D og associerede i en artikel publiceret i "Seychellerne Medicinsk og Dental Journal," den skade kviksølv er i stand til at forårsage i kroppen er afhængig af mængden af ​​selen til rådighed. Det ser selen giver en vis beskyttelse mod skader forårsaget af kviksølv-laden skaldyr.

  Former for Mercury

  Ifølge National Institutes of Health, kan enhver form for kviksølv forårsage forgiftning. Elementært kviksølv er den slags findes i glas termometre og fluorescerende pærer. Det er for tyk til at forårsage skade hvis spises, men støvsugning spildt elementært kviksølv kan få det til at blive luftbårne, som er skadeligt at indånde. Uorganisk kviksølv findes i batterier, nogle folkemusik kultur medicin og laboratorier. Denne type er ganske farligt ved indtagelse, da det angriber nyrerne og hjernen. Organisk kviksølv er giftigt, hvis spises, indåndes eller placeres på huden. Små mængder forbruges over tid kan forårsage problemer. En form for organisk kviksølv kaldet methyl-kviksølv er fundet i fisk og skaldyr i små mængder. Spise skaldyr er ruten af ​​kviksølv eksponering mest besværlige for mennesker.


  Sundhed Farer

  Ifølge Raymond, methyl-kviksølv er en ekstremt farlig miljømæssig forurenende stof. Det blandede ekspertudvalg for Tilsætningsstoffer og Forurenende stoffer anbefalet i 2003, at den maksimale ugentlige mængde tolerable kviksølv eksponering sænkes fra 3,3 til 1,6 mikrogram pr kg legemsvægt. Voksne vil opleve neurologiske problemer, hvis de udsættes for tilstrækkeligt methylkviksølv, men de mest udsatte befolkningsgrupper er ufødte børn og småbørn. Methyl kviksølv vil passere placenta samt blod-hjerne-barrieren. Når i hjernen, kviksølv ødelægger hjerneceller og forhindrer udviklingen af ​​nyt væv. Svær neurologisk svækkelse er resultatet.


  Selen

  Selen blev betragtet som en gift, indtil begyndelsen af ​​1960'erne. Når spormineral blev accepteret som afgørende for mennesker, blev det opdaget, at selen er en antioxidant. Kombineret med proteiner, selen gør antioxidant enzymer, der hjælper med at regulere thyreoideafunktion, hjælper immunforsvaret og kan spille en rolle i forebyggelsen af ​​kræft og hjertesygdomme, vedligeholder The National Institutes of Health. Den anbefalede daglige tilførsel af selen er 55 mcg per dag for voksne, 60 for gravide kvinder og 30 for børn 4 til 8 år gammel.


  Selen og kviksølv

  Ifølge Raymond, er mængden af ​​kviksølv i fødevarer ikke fortælle hele historien. Det fremgår, at kviksølv er tiltrukket af selen og selen er i stand til at binde til kviksølv og reducere dets biotilgængelighed. Derfor selen er i stand til at beskytte mod udsættelse for kviksølv. Men mens kviksølv bånd op tilgængelige selen, kroppen ikke er i stand til at bruge den til at danne selenoproteiner. Selenoproteiner er proteiner, der indeholder selen og fungerer som antioxidanter i kroppen. Nippon Eiseigaku Zasshi rapporter i "Den japanske Journal of Hygiejnekravene," at når en gnaver forsyning af selen er tømt før eller lige efter fødslen ved at binde med kviksølv, er skjoldbruskkirtelhormoner, der har brug selen afbrudt. Skjoldbruskkirtel hormon forstyrrelser på dette tidspunkt forårsager uoprettelige neurologiske skader. Dette viser, at det ikke er kviksølv alene der forårsager neurologisk svækkelse. Nedskrivningen skyldes kviksølv binding med selen kræves af skjoldbruskkirtlen for hjernens udvikling. Toksiciteten af ​​kviksølv kan afhænge af mængden af ​​selen til rådighed til at binde kviksølv og det beløb tilovers for normal selen-afhængige funktioner.


  Selen-rige fødevarer

  Fødevarer, der indeholder selen omfatter tun, som har 63 mcg pr 3-ounce servering. Tre Oz. torsk vil give dig 32 mcg. Oksekød, kalkun og kylling er også gode kilder. Paranødder indeholder så meget selen kan det være en god idé at begrænse det beløb, du spiser. Én oz. af unblanched paranødder indeholder 544 mcg af selen.

 • Tags:

Posts Carousel