Sandheden om dit Gräfenberg Spot


Sandheden om dit Gräfenberg Spot

Torsdag, 26 April, 2012

I årevis har medicinske forskere debatteret eksistensen af G-punktet. Nogle naysayers har endda ignoreret kvinder, der var sikker på G-punktet var reel, fordi de selv havde oplevet G-spot orgasmer. Men medicinsk forskning har endeligt bekræftet, hvad disse kvinder har vidst hele tiden: G-spot er ægte ... og det er vidunderligt.

Forskningen blev udført af Adam Ostrzenski, MD, ph.d., der netop offentliggjort resultaterne i en artikel i Journal of Sexual Medicine. Dr. Ostrzenski, af Institut for Gynækologi i St. Petersburg, Florida, gjorde sin forskning i Polen, hvor han var i stand til at lokalisere og måle G-punktet på en kvindelig kadaver. Ostrzenski erklærede, at han "bekræftede den anatomiske eksistensen af ​​G-punktet, hvilket kan føre til en bedre forståelse og forbedring af kvindelig seksuel funktion."

For de millioner af kvinder, der har haft G-spot stimulation og G-spot orgasmer, at resultaterne af forskningen er næppe en overraskelse. Men bare fordi den findes, betyder ikke, at det altid er let at finde: I virkeligheden, mange kvinder og mænd ikke ved, hvordan du finder G-punktet.

G-punktet ligger i den nedre distal, en tredjedel af vejen ind i vagina. Hvis en kvinde ligger på ryggen, så er det på maven-knappen side, hvilket betyder, at hvis du indsætter din finger ind i skeden og lave en "kom hid" bevægelse, vil du være i stand til at føle det. Det er en lille, gummilignende svampet området, og nogle kvinder sammenligne dens sammenhæng til spidsen af ​​deres næse. De fleste kvinder oplever, at stimulere dette område kan få dem til at føle sig som om de er nødt til at tisse, men i nogle få øjeblikke, er den følelse passerer og erstattet af en følelse af glæde.

En G-spot orgasme er forskellig fra en klitoris orgasme, hvilket sker uden for vagina (kanalen selv) men inde i vulva og over åbningen af urinrøret. (The vulva er det korrekte navn for hele kvindelige kønsorganer, indvendige og udvendige, herunder vagina.) Det er imidlertid muligt at have et G-spot orgasme og en klitoris orgasme på samme tid, og dette er kendt som en blandet orgasme. Der er sex hjælpemidler, der er bygget til at stimulere G-punktet og klitoris på samme tid, og disse kan hjælpe dig til at opnå den blandede orgasme, eller du kan prøve stillinger som menneske-fra-bag, der stimulerer G-punktet , mens manuelt stimulere klitoris samt.

Selvom G-spot orgasmer og blandede orgasmer er behageligt og vidunderlig, kan det ikke være en god idé at foretrække en type orgasme frem for en anden. Kvinder allerede har en hård tid, når det kommer til at dømme deres krop og deres seksualitet, så undersøgelser som disse kan gøre kvinder, der ikke har nydt udforskning G-punkt føler som om de mangler noget eller som om de ikke er seksuelt nok . Selvfølgelig er dette ikke tilfældet, og alle har forskellige præferencer i soveværelset. Jeg siger altid, at en orgasme er en orgasme, hvilket betyder, at uanset om det kommer fra klitoris eller G-punktet eller manuelt eller gennem samleje, er det altid sjovt. Uanset hvordan filmene gør det synes, opstilling orgasme er forskellig for alle, og det ofte er ikke så let som blot at have sex i et par minutter. Store orgasmer tager udforskning og indsats, men det er indsats, der er sjovt og givende.

Mens eksistensen af ​​G-punktet ikke kunne være "news" til millioner af kvinder, der allerede har nydt G-spot orgasmer, sandheden er, at forskning i kvindelige anatomi og seksualitet er langt bagefter mændenes, og derfor nogen aktivt undersøger dette område er fortjener ros i min bog.

Laura Berman, PhD er en førende sex og forhold pædagog og terapeut, populære tv-og radio vært, New York Times bedst sælgende forfatter og assisterende klinisk professor i ob-GYN og psykiatri ved Feinberg School of Medicine ved Northwestern University i Chicago. Hun er stjernen i Par i krise, på Everyday Health Channel, hver torsdag kl 01:00 EST.

Posts Carousel