Sammenligning af Stof til Exercise Clothing

 • In Default
 • September 30
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Sammenligning af Stof til Exercise Clothing  Der er ganske lidt af videnskaben bag den struktur i din træning gear. Photo Credit Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images
 • Videnskaben om fitness tøj er kommet en lang vej fra de baggy bomuld sweatshirts og strik benvarmere fra tidligere årtier. Dag, motionister har en bred vifte af muligheder for træning stoffer, og vælge hensigtsmæssige materialer til et bestemt sportsgren eller formål kan være en vanskelig proces.

  Faktorer at overveje

  Den første faktor til at overveje, når de køber ny workout ud tøj er den type øvelse du vil gøre. Sport-specifik påklædning er designet tager hensyn til de typer af bevægelser, der vil blive udført, og hvilken type stof bæreren bliver nødt til at forblive komfortable og tørre.

  For yoga og strækker sig, Lindsay lov af Overstock.com påpeger, at polyester og spandex er gode stoffer til at tillade exerciser at bøje let. For stor effekt kardiovaskulære øvelser som løb og aerobic, anbefaler hun svedtransporterende stoffer som nylon til opholder tør mens sveden.


  Om fugttransporterende Fabrics

  Mens når de mest almindeligt slidte øvelse stof, bomuld absorberer fugt, og kan derfor blive tung og ubehageligt på kroppen, når det bliver badet i sved. I dag, atleter, der ønsker at bo tør under deres træning har en bred vifte af syntetiske stoffer at vælge imellem, herunder Nike Dri-FIT og Polartec PowerDry.

  Ifølge REI.com, "Syntetiske fibre er i det væsentlige plast og næsten ikke absorberende." Fugt bevæger sig langs overfladen af ​​fiberen, men da det ikke kan absorberes, er fugten fra persperation dispergeres derefter fra indersiden af ​​stykke tøj og trækkes til ydersiden af ​​den, hvor det fordamper, når det kommer i kontakt med luften.

  Foruden selve materialet, er en kemisk finish ofte påført fugttransporterende tøj for at forbedre dens ydeevne, som gør det muligt hurtigt at trække fugt langs dens ikke-absorberende fibre og transportere det i beklædningsgenstanden ydre.


  Temperatur-Specific Stoffer

  Til udendørs sport, der opholder sig køligt i varmen eller opholder varm i kulden er vigtige for at maksimere ens præstationer. En type af højtydende køling stof, COOLMAX bruger fugttransporterende teknologi til at trække fugt væk fra huden og holder bæreren tør og komfortabel, men derudover er det er specielt designet til at være let og åndbart for warmer- vejr træning.

  For koldt vejr, Pro syntetiske fibre som Polartec Thermal skabe luftlommer at fælde luft og fastholde kropsvarme, der giver varme uden at være for tungt på kroppen. Foruden isolerende legemet, er mange af disse termiske beklædningsgenstande sprøjtet med en vandafvisende overflade, der hjælper sheild bæreren mod regn og sne.


  Compression Beklædning

  Mens anvendelsen af ​​Spandex er blevet brugt i årtier med henblik på komfort under bøjning og strækning aktiviteter, har nyere teknologi tillod strækbart stof til at finde et helt nyt marked for kompression tøj. Ved hjælp af en speciel strikning proces og stof, kan komprimering ærmer forbedre cirkulation under og efter fysisk aktivitet for at hjælpe med at lindre stive, ømme muskler og fremskynde muskel opsving. Ærmerne stimulerer blodgennemstrømning, bidrager til at reducere mælkesyre ophobning og forebygge forsinket start muskelømhed.

 • Tags:

Posts Carousel