Salat Dressing til diabetikere

 • In Default
 • August 5
 • 20 Views
 • 0 comments

 • Salat Dressing til diabetikere  En oliebaseret vinaigrette oliven er perfekt til at drizzle over din salat. Photo Credit vinaigrette billede af Jacques PALUT fra Fotolia.com
 • Hvis du har diabetes, vælger de rigtige fødevarer i de rigtige mængder og spise dem på det rigtige tidspunkt kan blive udfordrende og endda overvældende. Selvom salater er en sund måde at øge din grønt indtag, hvad du lægger på din salat kan gøre forskellen mellem et sundt måltid og en højt kalorieindhold og fedt-lastet måltid. Salatdressinger tilføje en masse smag til salater, men det er vigtigt at vide, hvordan man vælger en sund salat dressing til at holde sig sund med diabetes.

  Kulhydratindhold

  For at holde dit blodsukker under kontrol med diabetes, kulhydrat indtag er din største bekymring. Hovedsageligt findes i korn, sukker, stivelsesholdige grøntsager, frugter og nogle mejeri, er kulhydrater nedbrydes til sukker og forårsage dit blodsukker til at stige efter at være blevet absorberet. Selvom salatdressinger giver normalt få kulhydrater, kommercielt tilberedt salatdressinger, især lavt fedtindhold og lavt kalorieindhold versioner, kan indeholde tilsat sukker. Nogle "lette" salatdressinger kan indeholde op til 5 g kulhydrater pr spiseskefuld, der hurtigt kan tilføje op, afhængigt af mængden du bruger. Når du vælger en salatdressing, have et kig på indholdet af kulhydrat og undgå dem tilsat sukker.


  Type af Fat

  Den type fedt bruges til at lave en salat dressing har en stor indflydelse på, hvordan det påvirker din kolesterolindholdet i blodet og kardiovaskulær risiko. Prioriter salatdressinger lavet med enkeltumættet fedt-rige fedtstoffer på grund af deres evne til at sænke LDL-kolesterol. Olivenolie, macadamia olie, avocado olie og rapsolie er eksempler på olier rige på monoumættede fedtstoffer. Kig på etiketten for at vide, hvilken type fedt er til stede i din salat dressing.


  Beløb Brugt

  Mængden af ​​salat dressing du støvregn på din salat er også en vigtig faktor til at overveje. Salatdressing er tætte i kalorier og højt indhold af fedt, og tilføje for meget kan resultere i vægtøgning eller hindre dit vægttab indsats. Begræns dit servering af salat dressing til højst 1 til 2 spsk., Eller hvad der svarer til 50 til 100 kalorier.


  Lav din egen vinaigrette

  En nem måde at forberede en sund salat dressing er at blande lige dele en enkeltumættet fedt-rige olie, såsom olivenolie eller avocado olie, med nogen af ​​dine foretrukne eddike, såsom balsamico, rødvin eddike eller hvid eddike. Tilsæt salt og peber, støvregn på din salat og nyde.

 • Tags:

Posts Carousel