Sådan Tal med en oprørsk Niece


 • Sådan Tal med en oprørsk Niece  At være en cool tante er undertiden præcis, hvad en oprørsk pige har brug for. Photo Credit Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images
 • Ifølge licenseret rådgiver Tim Sanford, forfatter til bogen "At miste kontrol og smag det", og en medvirkende rådgiver for fokus på familien, de fleste teenagere går igennem en fase, hvor de bevæger sig væk fra deres forældre. Hvis du har bemærket, din niece virker mere fjernt fra hendes familie som for sent, kunne hun være at gå gennem denne fase af teenage oprør og taler til sine forældre, er ikke en prioritet. Det kan være nyttigt for din niece at kunne tale med dig i løbet af denne fase af hendes oprør.

  Trin 1

  Undgå at lade din samtale bliver til en konfrontation, ifølge en artikel på Empowering Forældre hjemmeside. I løbet af hendes oprør, kan din niece ikke nødvendigvis være villige til at høre, hvad du eller hendes forældre har at sige til hende som andet end kritik, som kan forårsage hende til at blive konfronterende. Hvis hun ser ud til at blive konfronterende, fortælle hende, at du ikke er på udkig efter en kamp, ​​men du er der når hun er klar til at tale.

  Trin 2

  Tal med din niece, ligesom du ville en betroet ven, rådgiver Børnenes Physician Network. Da hendes tante, dit job er ikke at være hendes mor, dit job er at være nogen, hun føler, hun kan tale med uden dom eller frygt for fordømmelse. Når du behandler hende som en voksen, er hun mere tilbøjelige til at ville tale med dig, selvom hendes oprørske fase.

  Trin 3

  Du må ikke tage parti, når du taler med din niece. Mens hun føler oprørsk, kan hun kun tale med dig, hvis du undgår at gøre det synes som om du er altid på hendes forældres side. Hun sandsynligvis føler hendes forældre er urimelige og ikke forstår, men hun kunne føle som om du er en person, hun kan stole på, fordi du får hende. Hun kan være mere villige til at lytte til dig, hvis du fortæller hende om den tid, du fik i en masse problemer for oprør, og hvordan du troede dine forældre var uretfærdigt for et stykke tid, også, men nu er du ønsker du havde vidst, hvad du ved nu. Du kan være hendes fornuftens stemme.

  Trin 4

  Lyt til din niece. Ifølge David M. Magder, forfatter til bogen, "Breaking Away: Adolescent Behavior i kontekst," en stærk familie kan hjælpe oprørske teenagere bryde væk fra deres oprør og gå på at udvikle sig til mere modne unge kvinder. Du kan blive en del af din niece familie støtte ved at lytte til hende, når hun har brug for nogen at snakke med.

 • Tags:

Posts Carousel