Sådan Stop Blokering Shots i en Golf Swing

 • In Default
 • April 27
 • 8 Views
 • 0 comments

 • Sådan Stop Blokering Shots i en Golf Swing  Foring op firkantet til målet vil gøre dig mere tilbøjelige til at ramme det lige. Photo Credit golf swing udgør - en af ​​en serie af instruktions illustrat billede ved Wingnut Designs fra Fotolia.com
 • Den golf swing er en flydende bevægelse. Mange golfspillere finder, at i det øjeblik, de får en fejl rettet, at en anden en tendens til at dukke op. En af de mest almindelige fejl er blokeret skuddet. Når golfspillere have en lodret swing plane, armene trække over kroppen mod målet. Som et resultat, køllehovedet kommer ind i området virkning med en åben vinkel og resultatet er en blokeret skud.

  Trin 1

  Juster dig ordentligt til hullet. Sørg for at din venstre skulder står mål holdent, før du begynder dit sving. Din venstre fod skal være direkte under din skulder og dine fødder skal være omkring skulder-bredde fra hinanden. Bøj dine knæ, så du nemt kan overføre dine fødder fra din ryg ben til din front. Spille bolden omkring en bold bredde tættere på din forreste fod end din ryg fod.

  Trin 2

  Rotere dine hofter helt, når du begynder din tilbagesving. En fuld rotation vil føre til nøjagtighed og magt. Mange golfspillere begynder at rotere deres hofter, men begynde deres nedtur, før de har nået toppen af ​​deres swing. Du er på dette punkt, når du ikke kan rulle dine hofter bagud yderligere. Dette fører til en uundgåelig blokering af skud.

  Trin 3

  Rotere dine hofter til venstre for at begynde din nedtur. Efter en optælling af "1", medbringe dine hænder og arme. Dit køllehoved bør ramme bolden lige som din venstre hofte får gennem hårdtslående zone. Det bør være en jævn og ensartet bevægelse. Hvis du venter længere end en optælling af en, vil dine hænder være sent, og resultatet vil være en blokeret skud.

  Trin 4

  Afslut dit swing med en fuld opfølgning igennem. Golfspillere ønsker at se resultaterne af deres swing og de ønsker at se det flyve ned ad fairway. , Hvis du stopper dit sving for tidligt, sandsynligheden er, at bolden ikke vil slutte korrekt, og dit skød vil dreje ud til højre. Sørg for at dine arme er i skulderhøjde på følge op for at undgå at blokere bolden.


  Advarsler

  • Undgå skader og fælles stress. Udfør en kort warm-up, praksis med god form, og kropsholdning, holde dit sving glat og ikke over swing.


  Tips

  • Når du begynder din nedtur, rotere knoerne på din venstre hånd, eller højre hånd, hvis du er venstrehåndet, lidt mod jorden for at hjælpe med at lukke over for din golfklub, som kan holde dig fra at blokere bolden ud til højre.

 • Tags:

Posts Carousel