Sådan Stedfortræder SweetLeaf Flydende Stevia for honning i Bagning


 • Sådan Stedfortræder SweetLeaf Flydende Stevia for honning i Bagning
  Sådan Stedfortræder SweetLeaf Flydende Stevia for honning i Bagning Kreditering Sarah Vantassel / Demand Media
 • SweetLeaf mærke flydende stevia er et naturligt sødemiddel lavet af blade fra en sydamerikansk plante. Ekstraktet er blevet brugt i Sydamerika for hundreder af år som en måde at forsøde fødevarer og drikkevarer uden at tilføje kalorier eller ændre blodsukkeret. Stevia er 10 til 15 gange sødere end sukker og honning og skal anvendes så sparsomt i din bagning, at du bliver nødt til at justere dine andre ingredienser for at bevare sammenhængen i dit færdige produkt.

  Trin 1  Sådan Stedfortræder SweetLeaf Flydende Stevia for honning i Bagning
  Photo Credit Sarah Vantassel / Demand Media

  Stedfortræder 1 tsk Stevia Flydende koncentrat til 1/4 kop honning i opskriften.

  Trin 2  Sådan Stedfortræder SweetLeaf Flydende Stevia for honning i Bagning
  Photo Credit Sarah Vantassel / Demand Media

  Stedfortræder 1/3 tsk SteviaClear Liquid for hver 1/4 kop honning i din opskrift. Lidt flydende stevia går en lang vej, så eksperimentere med dette forhold, indtil du finder en sødme niveau, du er tilfreds med.

  Trin 3  Sådan Stedfortræder SweetLeaf Flydende Stevia for honning i Bagning
  Photo Credit Sarah Vantassel / Demand Media

  Træk den mængde væske stevia du tilføjede fra mængden af ​​honning opfordrede til i opskriften for at bestemme den manglende væskevolumen. For eksempel, hvis du trækker 2 spsk tilføjet Stevia Flydende koncentrat fra 1/2 kop honning, eller 8 spiseskefulde, opskriften kræver, du er tilbage med 6 spsk mangler fugtning agent.

  Trin 4  Sådan Stedfortræder SweetLeaf Flydende Stevia for honning i Bagning
  Photo Credit Sarah Vantassel / Demand Media

  Tilføj et alternativt befugtning agent til din opskrift til at redegøre for den manglende honning. Vand vil tilføre fugt uden at ændre smagen eller ernæring profil af kagen. Tilføj ernæring og fugt ved at tilføje mælk eller silke tofu, eller gøre det færdige produkt fluffier ved at erstatte æg eller æggehvide. Tilføj yderligere sødme og fugt med usødet æblemos eller pureret banan.


  Tips

  • Stevia ikke brun eller caramelize som sukker og honning, så hvis din opskrift indebærer en karamelliserede eller bruleed topping, er du nødt til at bruge en lille mængde af honning eller sukker for at opnå den ønskede effekt.


  Du skal bruge

  • SweetLeaf Stevia Koncentrer Flydende eller SteviaClear Liquid
  • Befugtningsmiddel

 • Tags:

Posts Carousel