Sådan Set Boundaries med venner

 • In Default
 • January 22
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Sådan Set Boundaries med venner  Uddanne dine venner om dine grænser kan styrke dine relationer. Photo Credit to piger billede ved Forca fra Fotolia.com
 • Du kan have en vanskelig tid at sige "nej", når dit gamle kollegium kammerat kalder op og beder om hjælp med et træk, eller du kan ikke vide, hvordan man afslutter en samtale med et værk ven, der klager uophørligt om hendes eksmand eller hendes ny vejleder. Manglen på sunde grænser i relationer kan efterlade dig træt og frustreret. Stærke grænser, på den anden side, kan hjælpe dig med at nyde de venskaber i dit liv mere.

  Trin 1

  Lær om grænser i interpersonelle relationer. Du kan læse en bog, som "Grænser", som er skrevet af Dr. Henry Cloud og Dr. John Townsend, eller tage en klasse på dit lokale medborgerhus eller junior college på sunde relationer. I "Grænser" Cloud og Townsend, forklare, at grænserne omfatter, hvad der er og ikke er dit ansvar i relationer med andre mennesker.

  Trin 2

  Identificere de nødvendige grænser i dine relationer med dine venner. Du kan bruge lidt tid brainstorming, hvad disse nødvendige grænser måtte være, og derefter oprette en liste over de vigtigste grænser for at etablere og opretholde i dine venskaber. Du kan også bede om feedback fra betroede venner eller mentorer som til områder, hvor du har brug for stærkere grænser.

  Trin 3

  Begynd at øve de grænser, du har besluttet at etablere. Hvis det er relevant, tage tid til at diskutere de grænser, du sætter med dine venner og dine grunde til at definere disse grænser. I "Total Life Coaching," forfatterne Patrick Williams og Lloyd J. Thomas stress, som du vil sandsynligvis nødt til at informere dem om dine grænser fra starten.

  Trin 4

  Vælg at fortsætte med at uddanne dine venner om dine grænser i din dag-til-dag liv. Selv hvis du allerede har drøftet de ændringer, du foretager med dem, Williams og Thomas forklarer du sandsynligvis nødt til at fortsætte med at foretage direkte anmodninger om grænser, lære overholdelse grænser og afklare konsekvenser for adgang forbudt grænser.

  Trin 5

  Revurdere, hvor effektivt dine grænser arbejder i dine venskaber på en regelmæssig basis. Du kan for eksempel afsætte tid et par gange om året for at gennemgå de grænser, du har søgt at etablere og til at overveje, hvor godt du har været at overholde disse grænser. Søge feedback fra en ven eller rådgiver, hvis hjælpsomme, og foretage de nødvendige justeringer.


  Tips

  • Må være taktfuld og omsorgsfuld, når du informere dine venner om dine grænser. Williams og Thomas understrege, at "sætte grænser er ikke et middel til at ventilere ... følelser."
  • Må være tålmodig med dig selv, når du begynder at sætte grænser i dine venskaber. Ligesom med alle andre færdigheder, etablering og vedligeholdelse af grænserne er en færdighed, som du nødt til at lære.

 • Tags:

Posts Carousel