Sådan Rens hjernen med ernæring

 • In Default
 • March 26
 • 21 Views
 • 0 comments

 • Sådan Rens hjernen med ernæring  Udrensning hjernen med ernæring er ganske let. Photo Credit blå hjerne billede af John Sfondilias fra Fotolia.com
 • Mental klarhed er et aspekt af sundhed, der har fordele i absolut alle områder af livet. Enten hjemme eller arbejde, og for at være enten alene eller i selskab med andre; være i stand til at tænke klart er af afgørende betydning-no hvad situationen sagen. Desværre spiser en dårlig kost kan meget vel skabe et reelt fald i dette område. Ikke at spise, drikke og tage kosttilskud dagligt som styrke vores sindstilstand vil føre til overskyet dom for en masse mennesker. Cleansing hjernen med ernæring er heldigvis ganske let at opnå.

  Trin 1

  Læs fiskeolie kapsel dagligt. Kosttilskud af denne art er fremragende helt naturlige kilder til omega-3 fedtsyrer EPA og DHA. Disse næringsstoffer er afgørende i at nære hjernen, som arbejder for at normalisere dets funktion. Julian E. Bailes MD i West Virginia University School of Medicine stater "DHA er sikkert, økonomisk overkommelige og let tilgængelige over hele verden til potentielt reducere byrden af ​​traumatisk hjerneskade."

  Trin 2

  Spis så meget frisk frugt som muligt. Ingen andre naturlige levnedsmiddel besidder flere vitaminer, mineraler og aminosyrer, end hvad høj kvalitet økologiske frugter gør. De fleste bestanddele af aminosyren kollektiv spiller afgørende roller i brændstofpåfyldning mentale processer. Af natur, alle frugter indeholder over 50 procent indhold af essentielle og ikke-essentielle aminosyrer.

  Trin 3

  Drik masser af rent vand. Dette er mere rigeligt i hjernevæv end alle andre stoffer, med en betydelig margin. Du skal blot komme ind i vane med at erstatte andre drikkevarer med vand, når det er muligt. Ifølge hjemmesiden for US Geological Survey, "Vand er af stor betydning for alle levende ting; i visse organismer, op til 90 procent af deres kropsvægt kommer fra vand. Op til 60 procent af den menneskelige krop er vand, er hjernen består af 70 procent vand, og lungerne er næsten 90 procent vand. "

  Trin 4

  Undgå koffein-baserede drikke. Stærk kaffe og stimulerende energi drikke elementer er normalt potente kilder til dette stof. En af de uheldige bivirkninger af koffein forbrug-især når drak på kontinuerlig basis-er dehydrering. Det er endnu mere nødvendigt at placere vægt på at undgå dette, når du forsøger at fuldt ud at rense hjernen end normalt.

  Trin 5

  Kontakt din læge. Sindet er en kompleks samling af forskellige komponenter, og er langt den vigtigste del af menneskets fysiologi. Selvom der kan tages mange generelle trin til at forbedre dens effektivitet, kan en betydelig ernæringsmæssig ubalance vel være i roden af ​​dit sind substandard fungerende. Den eneste sande måde at vurdere nøjagtigt, hvad dette problem kunne være at blive testet, og derefter handle på resultaterne af denne undersøgelse i overensstemmelse hermed.

 • Tags:

Posts Carousel