Sådan Lær Ballet til Kids

 • In Default
 • March 18
 • 12 Views
 • 0 comments

 • Sådan Lær Ballet til Kids  Brug rhymes at hjælpe børnene med at lære ballet positioner. Photo Credit øve ballet flytter billede af Lisa Eastman fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Undervisning ballet til børn kræver forskellige teknikker til forskellige aldre. Yngre børn, aldre 3-5, reagerer godt på historien og prop undervisningen. Børn i alderen seks til ti lærer flytter hurtigt, når det gives konsekvent instruktion. Børn i alderen 11 til 15 sætter pris lære nye trin til at bygge ind i rutiner. Ved hjælp af en rim er en effektiv måde at hjælpe børnene med at lære de fem grundlæggende ballet stillinger på alle alderstrin, ifølge Gretchen W. Warren, forfatter til "The Art of Teaching Ballet." Vurdere dig studerende på den første dag i klassen til at bestemme deres færdighedsniveau, motivation og talent til at hjælpe dig med at strukturere din klasse i overensstemmelse hermed.

  Aldre tre til fem

  Trin 1

  Placer børnene i en rundkreds og give dem hver et tørklæde. Instruere dem til at holde tørklæde i deres højre hånd, placere deres venstre hånd på deres hofte og touch eller kysse, deres fødder sammen.

  Trin 2

  Bliv fe og tage din tryllestav og drys super-lim magi på enhver studerendes hæle. Fortæl dem, at deres hæle nu magisk limet sammen. Tryk på din tryllestav på hver studerendes tæer og instruere dem til at åbne deres fødder til at holde et stykke af kagen, sang, "Ligesom et stykke af kagen, det er første position, åh-min"!

  Trin 3

  Fortæl dine elever til at bøje i taljen og bølge deres magiske tørklæder ned over deres tæer og hæle, sprinkling magi glidende støv på tæerne. Instruer dine elever til at rejse tilbage op og skub deres højre fod ud til højre, mens du synger, "Magic støv på mine tæer, glide ind sekund der går"! Vis dem, hvordan at glide deres højre fod ind i anden position, mens du synger denne del af rim.

  Trin 4

  Tip-tå rundt til hver enkelt elev, og tryk på midten af ​​deres venstre fod med din tryllestav. Fortæl dine elever til at trække deres højre hæl til at kysse deres mund, hvor du trykkede det med din tryllestav. Lær dem at trække deres højre fod ind i den venstre ind i tredje position, mens du synger, "Flying hjem som en baby fugl, glide min hæl til min fod i tredje."

  Trin 5

  Fortæl dine elever til at skifte deres tørklæder til deres venstre hånd og bøjer frem og drys nogle magiske fe støv på gulvet foran deres fødder. Instruere dem til at stå tilbage oprejst og skub deres højre fod frem til det magiske sted, mens du synger, "Pushing min hæl lige ud, ind i fjerde position uden tvivl."

  Trin 6

  Lær dine elever til at trække deres højre hæl tilbage at kysse deres venstre tæer, mens de synger den sidste del af rim, "Heel til tæerne, i femte position her det går."

  Trin 7

  Hoppe op og ned og vrikke, der har dine elever følger for lidt af den frie bevægelighed, før du fortsætter position rim på den modsatte fod.


  Du skal bruge

  • Tørklæder
  • Tryllestave

 • Tags:

Posts Carousel