Sådan kommer du i gang med yoga

 • In Default
 • August 22
 • 5 Views
 • 0 comments

 • Sådan kommer du i gang med yoga


  Yolanda Cano / Demand Media

  Det var ikke så længe siden, at yoga var en relativt ukendt aktivitet praktiseres hovedsageligt af New Agere og folk med hippie forældre. Men tiderne har ændret sig, og nu ser det ud som alle laver yoga: din søster, din nevø, din bedstemor - selv fodboldspillere og indsatte. Og der er gode grunde til det. Fra en forbedret fysik til et lykkeligere humør, fordelene ved yoga er for rigeligt til at blive ignoreret. Så hvad venter du på? Læs gennem de følgende slides for at finde ud af hvordan du også kan høste fordelene af en regelmæssig yoga praksis.

  Sådan kommer du i gang med yoga


  Yolanda Cano / Demand Media

  Fordele ved yoga

  Først, hvorfor skulle du starte en yoga praksis? For startere, regelmæssigt praktiserer yoga er en god måde at forbedre din generelle sundhed og velvære. Osteopatisk læge Natalie Nevins forklarer, at yoga kan mindske kroniske smerter fra gigt og hovedpine, hjælpe med at lindre søvnløshed, øge fleksibiliteten og muskelstyrke, hjælpe med vægttab, forbedre atletiske præstationer, forebygge skader, regulere stofskiftet og forbedre hjerte sundhed. En undersøgelse præsenteret på American Society of Hypertension 2013 Scientific Sessions fandt, at praktisere yoga sænket hvile blodtryk hos en gruppe af voksne med mild til moderat hypertension. En anden undersøgelse, offentliggjort i Journal of alternativ og komplementær medicin i april 2014 også bekræftet effekten i prehypertensive skolebørn. Så uanset om du er på vej til en klasse af dig selv eller har din lille en på slæb, kan du både høste fordelene.

  Yogastillinger for Sinus Relief

  Sådan kommer du i gang med yoga


  Yolanda Cano / Demand Media

  Yoga er for alle

  "Jeg kan ikke gøre yoga, fordi jeg ikke er fleksible nok," er en fælles klage yogalærer Lauren McKee hører fra nye studerende. Men det er også forkert. "Det er grunden til at du ville komme til yoga. De fleste af os er ikke i sig selv fleksible eller sagens natur i stand til at balancere på vores hænder, men med tid og tålmodighed, det er ligesom noget andet -. Du kan udvikle fleksibilitet, ligesom du kan udvikle styrke "yogalærer Cara Maclean siger, det er let for begyndere at blive modløse på grund af de billeder, de ser i populærkulturen skildrer modeller i udfordrende positurer. Men, siger hun, yoga er for alle. "Uanset om du er fleksibel eller ej, bare gå ind i en yoga klasse og holde sig til det," siger hun. "Du vil se fremskridt med det samme, hvis du tillader det." I stedet for at fokusere på alle de fysiske måder, du tror, ​​du ikke måle op, tillad dig selv at give slip og høste de mentale og følelsesmæssige fordele af din praksis.

  5 Yogastillinger at Firm Butt

  Sådan kommer du i gang med yoga


  Yolanda Cano / Demand Media

  Prøv en Kraftig klasse Ligesom Power eller Bikram Yoga

  At finde den stil af yoga, der appellerer til dig og hjælper dig med at opfylde dine mål er nøglen til at sikre, at du holde fast i dit program. Hvis du er en atletisk type eller du er interesseret i at tabe, kan de mere energiske typer yoga appellere til dig. "Power yoga er en stil af yoga, som du kan forvente at være temmelig kraftig. Du kommer til at være i bevægelse, du kommer til at svede, "siger Seattle-baserede yogalærer Lauren McKee. Det er nogle gange praktiseres i et opvarmet rum, som ups udfordringen endnu mere. Bikram yoga, som inkorporerer de samme 26 rejser ind i hver praksis, også praktiseres i et opvarmet rum. Selvom det er ganske udfordrende, McKee siger, det er godt for begyndere, fordi stillingerne er nemme at lære og gentaget i hver klasse. Bare sørg for at holde hydreret og ikke overdrive det i din første klasse.

  Yoga øvelser for sportsfolk

  Sådan kommer du i gang med yoga


  Yolanda Cano / Demand Media

  Go traditionelle med Ashtanga eller Kundalini Yoga

  Hvis du leder efter en mindre energisk - men stadig udfordrende - yoga oplevelse, kan du vælge de traditionelle stilarter, der blev bragt til Vesten fra Indien. Ashtanga yoga består af flere progressive serier af stillinger. Sammenkædning af åndedræt og bevægelse - vinyasa - er afgørende i denne praksis. Da stillingerne får gradvist mere avanceret som du bevæger dig gennem serien, vil denne praksis øge din puls og har du sveder. En anden traditionel stil, Kundalini, også kaldet "yoga bevidsthed." Gennem en kombination af meditation, mantraer, fysiske rejser og vejrtrækning teknikker, at denne gamle stil af yoga bestræbelser "vække det fulde potentiale af menneskelig bevidsthed i den enkelte, "i henhold til Kundalini Research Institute. Hver klasse indbefatter kriyaer, som er øvelser og bevægelsesmønstre betød at opnå et bestemt resultat, afhængigt af klassen.

  Lindre Trykken for brystet med yoga

  Sådan kommer du i gang med yoga


  Yolanda Cano / Demand Media

  Mellow ud med en meditativ eller genoprettende Class

  Hvis du søger ud yoga som en måde at slappe af, eller hvis du har en skade, måske meditativ eller genoprettende yoga være for dig. I Yin yoga, praktikere holde rejser i lange perioder - normalt tre til fem minutter. Arbejdsstillinger er for det meste passive, der tager sigte på at strække bindevævet omkring leddene for at gøre det længere og stærkere, ifølge Yin yogalærer Paul Grilley. Og for beroligende sindet og kroppen, genoprettende yoga er en anden stor mulighed. Denne type klasse bruger rekvisitter og lange hold gange i passive stillinger at hjælpe kroppen slappe helt af og åbne. Ifølge genoprettende yogalærer Judith Hanson Lasater, Ph.D., genoprettende yoga hjælper lindre kronisk stress, stimulere og dulme organer og balance modsatrettede energier i kroppen.

  10 Yoga Flytter fjernes Stress og slappe af dig ved sengetid

  Sådan kommer du i gang med yoga


  Yolanda Cano / Demand Media

  Hvad er det for noget med Hot Yoga?

  Nogle kan lide det varmt, og det gælder for deres yoga praksis så godt. Bikram, hot Vinyasa, power yoga og hot Hatha er blot nogle få af de klasser, du kan se på et studie tidsplan. Nogle af de påståede fordele ved at praktisere i et varmt rum omfatte smøre led og muskler og afgifte kroppen ved at producere overskydende sved, men ingen af ​​de påstande er blevet videnskabeligt bevist. I sidste ende, uanset om du vælger en varm stil af yoga afhænger af dine præferencer. "Hvis du er en person, der ved, at du bare ikke kan lide varmen, vil jeg sige holde sig væk fra en varm yoga klasse," siger yogalærer Lauren McKee. Hvis du prøver en klasse, være opmærksom på din krops signaler, drikke masser af vand og stoppe for at hvile, hvis du føler dig svimmel eller uklar.

  Hot Yoga Fordele

  Sådan kommer du i gang med yoga


  Yolanda Cano / Demand Media

  Find et sted at øve

  Yoga kan praktiseres næsten overalt - på et studie, i din stue, på dit kontor, i en park eller hvor du føler, du kan flytte og trække vejret uden at blive afbrudt i en periode. Alligevel er de fleste mennesker vælger at deltage i gruppe klasser i et studie eller gym. At have en lærer til at guide dig, især når du er nybegynder, kan hjælpe dig mere hurtigt og nemt lære stillingerne og samtidig undgår skader. Men omkostningerne kan undertiden være uoverkommelige. Bay Area yogalærer Cara Maclean siger, det er absolut muligt for nye studerende at øve derhjemme med de mange forskellige ressourcer til rådighed på internettet. Flere online abonnementstjenester tilbyder virtuelle klasser undervist af certificerede lærere til en overkommelig månedlig afgift.

  Tilmeld dig for at modtage gratis LIVESTRONG.COM Weekly Sundhed og Fitness Nyhedsbrev

  Sådan kommer du i gang med yoga


  Yolanda Cano / Demand Media

  Vælg en Studio

  Fordi de fleste studier tilbyder månedlige rater eller klasse pakker, er det ofte mere omkostningseffektivt at deltage i en studie. Når du vælger et studie, er der et par ting at tage i betragtning. Først overveje placeringen: Hvis studiet ikke er i nærheden, er det mindre sandsynligt, du vil gøre det til klassen regelmæssigt. For det andet, se på klasse tilbud. Er studiet tilbyde stil eller stilarter af yoga, du er interesseret i at tage? Klasse tider er en anden vigtig faktor. Er de klasser, du ønsker at tage tilbudt på tidspunkter, der passer din tidsplan? "Det, jeg vil anbefale for en nybegynder er at finde et studie, der har en nybegynder serie," siger yogalærer Cara Maclean. Ikke alle studierne vil tilbyde disse klasser, så ringe i forvejen eller besøge din valgte studiets hjemmeside.

  Hvad skal Bring til yoga klasse

  Sådan kommer du i gang med yoga


  Yolanda Cano / Demand Media

  Praksis i hjemmet

  Hvis deltage i en yoga studio regelmæssigt ikke er i dit budget, betyder det ikke, du kan ikke begynde at øve yoga lige nu. Identificer et rum i dit hus (uanset om et helt rum eller et hjørne af et rum), hvor du kan øve uafbrudt og uden at løbe ind møbler eller vægge. Luk døren eller bede dine familiemedlemmer til at undgå at din yoga plads under time af din praksis. Hvis du bruger online klasser, oprette din bærbare computer eller tilslutte dit tv til internettet. Forpligte sig til din praksis og bekymre sig om andre ting - som, hvad du vil gøre til middag - efter din session er slut.

  Yoga Twists at forbedre omsætning i Back

  Sådan kommer du i gang med yoga


  Yolanda Cano / Demand Media

  Udstyre dig selv til succes

  Som med de fleste aktiviteter, der starter en yoga praksis er en investering, men det kan være så lidt eller så meget som du ønsker. Bær lys, komfortabelt tøj, der giver dig mulighed for at bevæge sig frit. En yogamåtte giver pude på hårde studie gulve og greb til dine hænder og fødder, hvilket er specielt nyttigt for begyndere, siger yogalærer Cara Maclean. Ryghynder, blokke og stropper er andre nyttige redskaber, der normalt leveres af studier, men du kan også købe dem til dit hjem praksis. Ryghynder giver ekstra støtte og tage presset fra lemmer i udfordrende og genoprettende arbejdsstillinger. Blokke og stropper kan foretage visse rejser lettere for mindre fleksible praktikere, hjælpe dem med at opnå den korrekte form af stillingen uden overextending. Hvis du øver derhjemme, skal du købe disse elementer eller få kreative. Du kan bruge en pude som en styrke, en tyk, hardback bog som en blok eller et håndklæde som en rem.

  De bedste Yoga Mats

  Sådan kommer du i gang med yoga


  Yolanda Cano / Demand Media

  Dyrk nybegynders Mindset

  Start en yoga praksis, enten hjemme eller på et studie, kan være et truende, akavet og ydmygende oplevelse. "I nybegynder sind, er der mange muligheder, men i den sagkyndiges, der er få," skriver Shunryu Suzuki i "Zen Mind, nybegynders Mind." At have en nybegynder sind, skal du dyrke en holdning af åbenhed, en mangel på forudfattede meninger og en iver efter at lære - uanset om du lige er startet en yoga praksis eller du har været praktiserende i flere år. Tillad dig selv at lægge mærke ubehag i din første klasse eller i en positur du finder udfordrende, så lad det gå og genoptage din vejrtrækning. Må ikke sammenligne dig selv med andre i rummet, rådgiver yogalærer Lauren McKee. "Indse, at alle var nyt på et tidspunkt. Giv dig selv tid til at komme der. "

  Yoga for Stress Relief

  Sådan kommer du i gang med yoga


  Yolanda Cano / Demand Media

  Roll Out Your Mat

  Du er nu bevæbnet med de oplysninger, du har brug for at starte en yoga praksis, der vil forbedre din sundhed og trivsel og berige dit liv. Når du går til din første klasse, anbefaler yogalærer Lauren McKee ankommer lidt tidligt og tale med læreren. "De fleste lærere vil gøre dig vokse som studerende, så hvis de er en god lærer, bør de være i stand til at give dig nogle nyttige tip, før du dykke ned i." Det vigtigste er, at notere sig nydelse du føler mens du flytter på måtten og alle de måder det forbedrer dit liv væk fra måtten.

  Tilmeld dig for at modtage gratis LIVESTRONG.COM Weekly Sundhed og Fitness Nyhedsbrev

  Sådan kommer du i gang med yoga


  ShotShare / iStock / Getty Images

  Hvad tror du?

  Er du ved at tage springet og starte en yoga praksis? Hvad er dine frygt, bekymringer og mål? Hvordan du planer om at komme i gang? Har du været praktiserende i et stykke tid? Har du nogle råd til en person lige er startet ud? Del dine tanker med Livestrong fællesskabet ved at efterlade en kommentar nedenfor.

  12 Amazing Paddleboard Yoga Poses (og hvordan man gør dem)  12 Amazing Paddleboard Yoga Poses (og hvordan man gør dem)

  Hvor lang tid tager det at komme i form med yoga?

  Yogastillinger & Øvelser

  Kan du tabe ved at gøre Bikram Yoga?

  De bedste Yoga Moves til din Back

  Den rolle Vejrtrækning i Yoga

  Er Yoga Hjælp reducere stress?

  Hvordan skal jeg se efter Yoga Apparel?

  Ashtanga Yoga hjemme for begyndere

  Hvad er Hot Fusion Yoga?

  Mand Yoga Påklædning

  Hvor ofte skal du gøre yoga en uge?

  Hvor ofte kan jeg gøre Bikram Yoga?

  Bivirkninger af Yoga

  Betydningen af ​​Yoga for studerende

  Yoga & det endokrine system

 • Tags:

Posts Carousel