Sådan Kog Pork Brain

 • In Default
 • August 26
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Sådan Kog Pork Brain  Kapløbet æg og svinekød hjerner for en Morgenmad måltid. Photo Credit John Foxx / Stockbyte / Getty Images
 • Svinekød hjerner, der også omtales som slagteaffald, forbruges hele verden, selv om de er mest almindelige uden for USA. Du kan købe dem på en lokal købmand eller slagterforretning i frisk form og nogle butikker endda bære dem dåse i mælk sovs. Denne type orgel kød giver alsidighed, hvilket betyder at du kan forberede det en række forskellige måder, herunder i en suppe eller gryderet, som en del af et æg fad, paneret og stegt, og stir-fry.

  Trin 1

  Forbered hjerner svinekød til madlavning ved at opbløde dem i koldt vand i cirka en time eller to, så nedsænke dem i en gryde med vand, hvilket bringer det i kog. Når de har nået en byld, reducere varmen under gryden til en småkoge. Lad hjerner til at simre i ca. tre til fire minutter, derefter fjerne gryden fra varmen. Skyl hjernen med koldt vand, før du fortsætter med madlavning dem.

  Trin 2

  Brug svinekød hjerner til at gøre suppe. Hak hjerner i tern, og sauter dem i et par teskefulde olie sammen med hakkede løg og hvidløg. Når løgene er møre, tilsæt bouillon af dit valg, grøntsager såsom gulerødder og selleri, og andre ingredienser, du ønsker i din suppe. Bring væsken i kog, derefter ned for varmen til en småkoge. Fjern fra varmen, når gulerødder og andre grøntsager bliver møre.

  Trin 3

  Bland svinekød hjerner med æg til at give et twist til de sædvanlige røræg. Hak hjerner i små stykker, og sæt dem til side. Knæk æggene i en skål og slå dem med en gaffel eller piskeris dem med en wire wisk indtil æggeblommer og hvide i æggene er godt blandet. Tilføj eventuelle krydderier du ønsker, herunder salt og peber, og alle andre tilføjelser, du ønsker, såsom hakkede peberfrugter og løg. Tilføj hjerner og hæld blandingen i en gryde belagt let med madlavning spray. Når ægget blandingen begynder at blive tykkere, brug en ske eller spatel til at skrabe æggene væk fra siden og bunden af ​​gryden, bevæger æggene om indtil de ikke længere er løbende.

  Trin 4

  Og steg brød hjernerne i en lille mængde varm olie. Skær hjerner og dyp dem i en pisket æg eller mælk, så dyppe de fugtede skiver i rasp krydret med salt og peber. Steg hjerner i varm madolie indtil skiverne er gyldent.

  Trin 5

  Hak hjernerne i kubuslignende stykker og sæson dem med salt og peber. Varm en wok eller stor gryde og tilsæt ca. 2 spsk. af olie. Tilsæt de hakkede hjerner til puljen og kaste og rør dem til at tilberede kødet uden at lade det brænde. Tilføj stir-fry grøntsager, hvis det ønskes, og fortsætte madlavning, indtil grøntsagerne er kogt hele vejen igennem, men ikke blød og grødet.

 • Tags:

Posts Carousel