Sådan køber du den sundeste Yoghurt


Sådan køber du den sundeste Yoghurt

Credit: Levi Brown

Alt om yoghurt

af Donna Fennessy

Yoghurt har opnået sig et ry som en ægte sundheds-food superstjerne. Men kender dette: "Yoghurt kan blive til junkfood virkelig hurtigt," siger Caroline Kaufman, RDN, en ernærings ekspert i San Francisco og en ekspert panelist for Sundhed Must-Eat List. Selv hvis du springe de åbenlyse lovovertrædere, ligesom yoghurt med knuste cookies eller slik toppings, nogle bunke på sukker og overskydende kalorier. Med så mange valg derude-siden 2010 alene har 671 nye yoghurt produkter hit butikken hylder-hvordan kan du være sikker på at du vælger klogt? Disse retningslinjer vil føre dig til de standouts.

Sådan køber du den sundeste Yoghurt

Credit: Getty Images

Keep it simple

For at gøre yoghurt, alle, der er brug for, er mælk og to levende bakteriekulturer, Lactobacillus bulgaricus og Streptococcus thermophilus, som vende mælk i yoghurt via gæring. "Ud over, at et par ekstra tilbehør for smag, som en lille sukker eller noget frugt, er fint,« siger Kaufman. Steer klart af produkter, der har lange lister over ingredienser med ting, du kan ikke udtale eller ikke ville forvente at se i yoghurt, ligesom hydrogenerede olier og kunstige sødestoffer.

Sådan køber du den sundeste Yoghurt

Credit: Getty Images

Kig efter gode bugs

Probiotika-gode bakterier svarende til dem, der bor i din fordøjelseskanalen-er yoghurt centrale ingrediens. Disse gavnlige bugs har vist sig at hjælpe med fordøjelsen og tarm sundhed. Men overraskende nok, ikke alle yoghurt sælges i butikkerne faktisk indeholder "levende og aktive kulturer", som bakterierne i yoghurt er kendt. Nogle virksomheder varme-treat yoghurt efter dyrkning, som dræber bakterier, både gode og dårlige, at gøre det mere holdbare og reducere tartness.

Sådan køber du den sundeste Yoghurt

Credit: Getty Images

Lav calcium tæller

Yoghurt er en himmelsk kilde til knogle-bygning calcium, men mængden kan variere fra mærke til mærke. Målet for en, der har mindst 15 procent af den daglige værdi for calcium; de yoghurt på vores liste indeholder overalt fra 15 til 35 procent.

Sådan køber du den sundeste Yoghurt

Credit: Getty Images

Gør en sukker kontrol

Forsøger at skære ned på tilsat sukker? Stol ikke kun på det antal gram, der er anført på etiketten. Yoghurt har en rimelig mængde af naturligt forekommende mælkesukker, alias lactose (ca. 9 gram i en 6-ounce beholder med almindelig regelmæssige yoghurt og omkring 7 gram i græsk yoghurt) og sukker tal omfatter både naturlige og tilsat sukker. Vores genvej: Undgå ethvert produkt, der viser sukker som den første eller anden ingrediens.

Sådan køber du den sundeste Yoghurt

Credit: Getty Images

Pas på falske frugt

Tilføjelse din egen frisk frugt til almindelig yoghurt er altid et sundt valg. Men nogle gange du vil have den bekvemmelighed i yoghurt med frugt allerede tilføjet. Sørg for at du ser faktiske frugt på ingredienslisten, helst inden eventuelle tilsat sukker, Kaufman rådgiver. "Ellers er det nok bare indeholder en blanding af sukker og frugtfarve eller grøntsagssaft," siger hun.

Sådan køber du den sundeste Yoghurt

Credit: Getty Images

Frygt ikke fedt

Vælger nonfat yoghurt kan hjælpe dig med at holde kalorier og mættet fedt i skak. Men, Kaufman advarer "nonfat betyder ikke altid lav i kalorier. Mange nonfat yoghurt har en masse tilsat sukker." Gå efter en version, der får de fleste af dens sødme fra virkelige frugt, eller prøv at tilføje en teskefuld honning til almindelig nonfat yoghurt.

Hvis du foretrækker smagen af ​​en højere fedtindhold yoghurt, det er OK at flytte op til 1 eller 2 procent. "Nogle ny forskning tyder på, at mættet fedt i mejeriprodukter ikke kan være den dårlige fyr vi troede engang," Kaufman bemærker. For eksempel fandt en 2011 undersøgelse fra Brown University, at spise mælkeprodukter ikke var knyttet til hjerteanfald risiko ", muligvis fordi der er andre beskyttende næringsstoffer i mejeriprodukter, der balancere effekten af ​​mættet fedt," siger hun. Du kan endda gå til fuldfed hvis du har CAL'er til overs; bare gøre det til din mættet fedt splurge af dagen.

Sådan køber du den sundeste Yoghurt

Credit: Getty Images

Læse etiketter omhyggeligt

Heldigvis er det nemt at fortælle, hvis din yoghurt indeholder probiotika. The National Yoghurt Association har skabt en levende og aktive kulturer forsegle for produkter, der indeholder betydelige mængder af L. bulgaricus og S. thermophilus. (Disse to bakterier, især skal anvendes, for at et produkt kan kaldes "yoghurt", pr føderale lovgivning Du kan se flere kulturer på listen, men forskningen på deres sundhedsmæssige fordele stadig opstå;. En yoghurt, der indeholder mere kulturer er ikke nødvendigvis bedre for dig.) Ikke alle virksomheder vælger at bære forseglingen, så du kan også søge efter "Levende og Aktive Kulturer" på etiketten eller L. bulgaricus og S. thermophilus i ingredienslisten. Hvis et produkt er blevet varmebehandlet efter dyrkning, er selskabet forpligtet til at sige det på etiketten.

Posts Carousel