Sådan Kegel Øvelse på Hjem

 • In Default
 • January 8
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Sådan Kegel Øvelse på Hjem  Kegel øvelser kan forbedre urin og fækal kontinens og er enkle at gøre. Photo Credit toilet roll billede af Christopher Hall fra Fotolia.com
 • Et problem, der kan plage både mænd og kvinder er inkontinens. Urin eller fækal inkontinens kan begynde efter skade eller kirurgiske procedurer i bækkenpartiet. Kvinder også kan blive inkontinente efter fødslen. Uanset om du er en mand eller en kvinde, kan du drage fordel af Kegel øvelser. Disse øvelser kan hjælpe med at styrke svækkede bækkenbundsmuskler og forbedre din blære og tarm kontrol. Du kan nemt gøre Kegel øvelser derhjemme.

  Trin 1

  Udpeg de muskler, Kegel øvelser er beregnet til at styrke, kaldet bækkenbundsmusklerne. The Family Care Research Program, eller FcRp på Michigan State University tilråder, at du kan finde bækkenbundsmusklerne ved at stoppe din urin flow vadestedet eller forsøger at forsinke afføring. Bækkenbundsmusklerne er de samme, som kontrakt, når du udfører disse handlinger.

  Sæt en finger ind i skeden eller endetarmen eller bruge en vaginal kegle, tilgængelig fra din læge, for at identificere bækkenbundsmusklerne, hvis du stadig er usikker på deres placering.

  Trin 2

  Gå til badeværelset. University of Maryland Medical Center (UMMC) rådgiver, at du skal gøre Kegel øvelser med en tom blære.

  Trin 3

  Indsæt en vaginal kegle, hvis du er kvinde og har svært ved at isolere de rigtige muskler. Hold keglen på plads med dine bækkenbundsmuskler, og koncentrere sig om ordregivende musklerne omkring keglen, mens du udfører Kegel øvelser.

  Trin 4

  Spænd dine bækkenbundsmuskler, og hold sammentrækning i 10 sekunder til at gøre lange Kegels. Afslappe musklerne i mindst 10 sekunder, og gentag processen for 10 sæt. Gør dette tre gange om dagen for de bedste resultater, rådgiver UMMC.

  Kontrakt dine bækkenbundsmuskler i et sekund, og derefter slappe af i et sekund til at gøre korte Kegel øvelser. Gentag fem gange, derefter slappe musklerne i 10 sekunder til at fuldføre et sæt. Gøre tre eller fire sæt.

  Begynd med den lange Kegel øvelser, hvis du vælger at gøre begge typer, rådgiver FcRp. Fuldføre hele 10-sæt session af lange Kegels før man går videre til tre- eller fire-sæt session af korte Kegels. Gentag denne øvelse sat to gange dagligt, en gang om morgenen og en gang i de tidlige aften.

  Trin 5

  Gradvist nedsætte hyppigheden af ​​Kegel øvelser som din kontinens forbedres. Den FcRp rapporterer, at du måske være i stand til at opretholde bækkenbunden muskel kontrol ved at gøre Kegel øvelser så sjældent som en gang om ugen.


  Du skal bruge

  • Timer eller ur med sekundviser
  • Vaginal kegler (valgfrit)

 • Tags:

Posts Carousel