Sådan Juice for Cellulite


 • Sådan Juice for Cellulite  Grapefrugt er en rig kilde til bromelain, og kan medvirke til at reducere cellulite. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Cellulite er lommer af fedt som presses mod den bindevæv under huden, hvilket forårsager overfladen af ​​huden til at blive vist lumpy og fordybninger. Scott Ohlgren, forfatter til "Cellular Cleansing Made Easy" anbefaler saftfremstilling løbet spise frugt og grønt, hvis du har en betingelse som cellulite, som saftfremstilling vil give kroppen en næsten øjeblikkelig boost af enzymer og næringsstoffer. Ohlgren hævder også kroppen kan nemt optage vitale næringsstoffer fra frisk juice, så du kan opnå de fordele, der følger med at være i stand til at forbruge mange frugter eller grøntsager på kort tid. EU kan drage fordel fra saftfremstilling, bør du drikke mindst en 8-oz. glas rå saft per dag.

  Trin 1

  Skræl to store grapefrugter. Når du fjerner skræl, give så meget hvide marv intakt som muligt; ifølge "The Juice Lady" Cherie Calbom, marven er en rig kilde til bioflavonoider, især rutin og hesperidin som kan hjælpe brænde overskydende fedt. Klip eller bryde den skrællet grapefrugt i stykker, der vil passe ind i foderet tube din saftpresser. Saft hvert stykke.

  Trin 2

  Krat to eller tre mellemstore gulerødder. Fjern toppen, og placere dem i foderrøret og juice. Ikke blot vil gulerodsjuice hjælpe blødgøre og kaste glans til huden, kan det også hjælpe med at reducere trang til slik og sukkerholdige fødevarer, ifølge Calbom.

  Trin 3

  Skær en 1-tomme tyk skive fra en vandmelon. Skrub sværen godt. Skær vandmelon, herunder frø og skorpe, i stykker, der vil passe ind i din saftpresser føderør, og juice. Vandmelon er et naturligt diuretikum, og frøene i særdeleshed har diuretiske egenskaber og kan være nyttig for at reducere cellulite, ifølge Calbom.

  Trin 4

  Drikke din juice på tom mave. Ifølge David Wolfe, forfatter til "Eating for Beauty", når du drikker frisk rå juice på tom mave, vil kroppen assimilere alle de sundhedsmæssige fordele ved saften. Hvis du drikker juice efter at have spist junk eller tætte fødevarer, er det meget sværere for kroppen at udlede de fordele, som det er alt for travlt med at arbejde på den overskydende affald fra junk produkter.


  Advarsler

  • Grapefrugt og grapefrugtjuice indeholder komponenter, der kan forstyrre receptpligtig medicin. Før drikker grapefrugtjuice kontrol med lægen eller apoteket, hvis du tager nogen form for medicin.


  Du skal bruge

  • Centrifugal, twin gear eller masticating saftpresser
  • Frisk grapefrugt
  • Friske gulerødder
  • Vandmelon

 • Tags:

Posts Carousel