Sådan Heal en lys hud Burn

 • In Default
 • September 2
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Sådan Heal en lys hud Burn  Forbrænding forårsaget af en flamme ville være termisk. Photo Credit gafler af flamme spirts af flamme stikflammer billede ved Pali A fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • En let forbrændinger ville blive klassificeret som første-grad, og påvirker kun det yderste lag af huden. Symptomer på en første grad brænde omfatter rødme, nogle hævelse og smerte. Hvis dine brænde vabler, har det bevæget sig ud over den første graders fase i anden grad. Mindre forbrændinger kan ikke kræve professionel lægehjælp og sjældent ar. Hvis du er usikker på omfanget af brænde eller kilden, bør du se en læge. Men hvis brænde er første grad, og dækker et lille areal, er det muligt at yde førstehjælp i hjemmet.

  Trin 1

  Vurdere brænde. Dette betyder at bestemme kilden og sværhedsgraden af ​​brænde. Hvis brænde er termisk eller mild solskoldning, behandle denne brænder med førstehjælp i hjemmet. Hud, der udsættes for en flamme eller varmt objekt vil have en termisk forbrænding. Forbrændinger, der dækker store arealer, eller som er på hænder, ansigt, fødder eller kønsdelene kan have komplikationer og kræver medicinsk vurdering.

  Trin 2

  Afkøles det forbrændte straks med vand. Gå til den nærmeste vask og tænde for koldt vand. Anbring det forbrændte område under koldt, rindende vand. Hvis brænde er ikke i en let tilgængelig sted, og derefter placere en cool komprimere på området. Mætte et rent håndklæde med koldt vand og lægge den på brænde.

  Trin 3

  Dække brænde med en antibiotisk salve. Må ikke anvendes salven indtil brænde er blevet afkølet. Anvende fedt eller salve til et varmt burn tillader huden at fortsætte med at brænde. Når det kolde vand har gjort sit arbejde, beskytte brænde mod infektion med antibiotikummet. Det er ikke nødvendigt for at dække brænde. Du skal blot udjævne salven over området og overlade det alene.

  Trin 4

  Genanvende salve en gang eller to gange om dagen efter behov. En ansøgning kan være nok for meget milde forbrændinger. Overvåg brænde og se efter tegn på infektion. Enhver åben hud, kan røde striber eller dræning indikere infektion. Gå til lægen, hvis såret er ikke helbredende og viser tegn på infektion.


  Advarsler

  • Selv en mindre forbrænding forårsaget af en kemisk, såsom syre, kræver medicinsk behandling. Forsøg ikke at behandle en kemisk forbrænding derhjemme. Få kemikaliet væk fra huden, hvis muligt efter produktet retninger, og derefter gå til hospitalet. Må ikke antage vand er det bedste valg for en kemisk forbrænding. Nogle kemikalier vil varme op med vand. Læse etiketten og finde ud af, hvordan man behandler en nødsituation. Ring 911, hvis du ikke kan få den kemiske væk fra huden.
  • Skin er kroppens beskyttelse mod infektion. Hvis huden bryder åben, har en læge vurdere såret. Diabetikere og personer med svækket immunforsvar bør opsøge lægehjælp for enhver brænde, selv mindre.


  Tips

  • Må ikke anvendes is til en forbrænding. Brændt hud kan ikke være følsom over for de skader isen kan forårsage, såsom forfrysninger. Koldt vand er lige så effektive og vil ikke yderligere skade huden.


  Du skal bruge

  • Koldt vand
  • Ren klud
  • Antibiotisk salve

 • Tags:

Posts Carousel