Sådan Heal acne ar hurtigere

 • In Default
 • December 25
 • 6 Views
 • 0 comments

 • Sådan Heal acne ar hurtigere  Få et forspring på healing acne ar. Photo Credit Smale i ansigtet billede ved PP_PHOTO fra Fotolia.com
 • Acne ar efterlade din hud ser broget og ujævn. De kan gøre dig selvbevidst om dit udseende og tjene som et visuelt stikord til alle, du møder, at du havde akne på én gang. Dette er ikke, hvordan de fleste mennesker ønsker at gøre et første indtryk, så de opsøger acne ar helbredelsesmetoder. Selvom du måske ikke være i stand til at fjerne acne ar helt, kan du helt sikkert fremskynde helingsprocessen og forbedre tekstur af din hud dramatisk.

  Trin 1

  Følg en standard hudpleje rutine hver dag. Vask dit ansigt med en mild ansigt vask, fjerne snavs og døde hudceller med en blid toner, der er alkohol-fri og anvende en olie-fri fugtighedscreme for at holde din hud hydreret og gøre dine ar ser mindre ru. Gentag hver morgen og aften for at forhindre nye acne fra udviklingslande og til prime din hud for andre behandlinger.

  Trin 2

  Påfør solcreme med mindst SPF 15 hver dag. En oliefri formulering er bedst at undgå tilstopning dine porer. Spred et tyndt lag over dit ansigt (og alle andre udsatte dele) for at beskytte dig mod solskader. Overskydende solen kan gøre dine ar mørkere og gøre den ru tekstur af din hud mere mærkbar.

  Trin 3

  Besøg din hudlæge for at modtage injicerbare filler behandlinger. Disse injektioner er normalt består af stoffer som fedt og kollagen og arbejde for at udfylde deprimerede acne ar. Din hud kan være øm eller rød i et par dage, men så vil det slå sig ned, og dine ar vil se mere flugter med hudens overflade. Du bliver nødt til at have fyldstoffer injicerede hvert par måneder for at bevare de positive resultater, dog.

  Trin 4

  Fjern acne ar ved at undergå dermabrasion. Denne procedure indebærer slibning fra toppen af ​​din hud med en stålbørste. Din hud er bedøvet; så vil din hudlæge vilje sand væk det øverste lag. Din hud er så et åbent sår. Du bliver nødt til at tage særlig pleje af denne hud til at fremme en hurtig og sund helbredelse. Når det gør helbrede, vil din hud ser glattere og forfrisket med færre dips og buler fra gamle acne læsioner.

  Trin 5

  Fjerne det øverste lag af huden ved hjælp af en kemisk peeling. Under denne procedure, vil din hudlæge anvende en syre til din hud for at skifte ham ud det øverste lag. Dette kan brænde eller brod. Skrællen er fjernet, og huden bliver nødt til at helbrede i et par dage, så forventer nogle rødme og irritation. Flere behandlinger er nødvendige for fuldt ud at tilskynde rødme og ru-teksturerede hud til at blegne i sund, glattere hud.


  Du skal bruge

  • Mild ansigt vask
  • Gentle toner
  • Olie-fri fugtighedscreme
  • Olie-fri solcreme

 • Tags:

Posts Carousel