Sådan Forhindre Hævelse af et øjeblik


 • Sådan Forhindre Hævelse af et øjeblik  Over-the-counter antihistaminer kan lindre hævede øjne på grund af allergi. Photo Credit pige med hævede øjne / gråd / allergi billede ved Katrina Miller fra Fotolia.com
 • Hævede øjne kan skyldes noget så simpelt som gråd eller så kompleks som conjunctivits, en viral eller bakteriel sygdom. Ifølge Dr. Burt Dubow, nogle fælles øjenlidelser, der kan føre til hævelse, omfatter øjet allergier, brudte blodkar og øjet traumer. Handle hurtigt, når du bemærker dine øjne begynder at svulme, kan hjælpe med at holde hævelse i at blive værre. Hvis dit øje svulmer på grund af en traumatisk skade, såsom at blive ramt i ansigtet eller hoved, bør du gå til lægen med det samme.

  Trin 1

  Fastslå årsagen til hævelsen til at beslutte om den bedste behandlingsforløb. Hvis dine øjne har været irriteret, og du har været gnide dem, se efter rødme og brudte blodkar i de hvide. Hvis du har conjunctivitis eller pink øjne, vil du også have udflåd, svien, kløe eller vanding. En anden almindelig årsag til hævelse er en sty, en betændt sebaceous kirtel på øjenlåget.

  Trin 2

  Tag et antihistamin eller bruge allergi øjendråber, hvis du har andre allergi symptomer såsom nysen eller en stoppet næse. Undgå fristelsen til at gnide dine øjne, selv om de klør. Vask dit ansigt og splash det med koldt vand til at vaske væk pollen eller andre allergener, der kan være medvirkende til hævelse.

  Trin 3

  Lav en kold komprimere ud af sterile gaze eller vatrondeller dyppet i isvand. Påfør komprimerer til lukkede øjne og ligge tilbage i et par minutter. Ifølge EyeCareSource.com, varme komprimerer også bidrage til at lindre hævelse, så hvis det synes mere behageligt for dig, køre varmt vand over en vaskeklud og bruge det i stedet.

  Trin 4

  Hold hovedet højt på en stak af puder, og holde dine øjne lukkede så meget som muligt. Kombinationen af ​​højde og resten kan hjælpe hævelse gå ned.

  Trin 5

  Se en læge, hvis hævelse varer ved, eller hvis du har mere alvorlige symptomer såsom svær hovedpine eller "flydere", pletter af lys og mørke, der bevæger sig, når du flytter dine øjne. Flydere kan være noget alvorligt, men de kan også være tegn på glaslegemet eller nethindeløsning.

 • Tags:

Posts Carousel