Sådan Fix en hiatal hernia


 • Sådan Fix en hiatal hernia  Sådan Fix en hiatal hernia Kreditering læge billede ved DXfoto.com fra Fotolia.com
 • En hiatal hernia forekommer, når en del af maven bevæger over membranen ind i brysthulen gennem hiatus. Hiatus er den lille åbning i mellemgulvet, hvor spiserøret rejser til maven. Membranen er det lag af muskel adskille brystet og bughule. Den nøjagtige årsag til en hiatal brok er stadig ukendt, men MedlinePlus lister fedme, rygning og fremskreden alder som risikofaktorer for tilstanden. Mindre hiatal brok ikke altid udviser symptomer; større brok viser symptomer, herunder brystsmerter, halsbrand og sure opstød.

  Trin 1

  Besøg din læge, hvis du fortsat har vedvarende symptomer på en hiatal brok. Rådføre sig med en gastroenterolog, hvis du har været diagnosticeret med en hiatal brok før og symptomer vil ikke gå væk.

  Trin 2

  Reducere mavesyre reflux, en almindelig årsag til ubehag, når en hiatal hernia er til stede. Tag over-the-counter antacida for at neutralisere mavesyre. Stol ikke på antacida at helbrede en betændt spiserør, rapporterer MayoClinic.com. Kraftig brug af antacida resulterer i diarré eller forstoppelse.

  Trin 3

  Anmode om en recept fra din læge for medicin, der reducerer eller blokerer syre produktion. Forstå medicin er ikke hurtig lindring medicin, men vil give langsigtet nødhjælp. Almindelige lægemidler indbefatter cimetidin, famotidin og nizatidin.

  Trin 4

  Kontrollere symptomer på en hiatal brok ved at spise flere små måltider i løbet af dagen i stedet for én stor måltid. Mindsk fedtholdige fødevarer i din kost. MayoClinic.com foreslår at spise omkring tre timer før sengetid for at reducere syre refluks. Undgå sengetid eller natmad.

  Trin 5

  Tabe sig. Deltag i 30 minutters fysisk aktivitet dagligt. Gå, løbe, svømme eller cykle til at blive mere aktive. Hvis 30 minutter er svært at presse ind i din daglige tidsplan, nedbryde aktiviteterne i trin på 10 minut. Små aktiviteter såsom at tage trappen på arbejde, støvsuge huset dagligt eller vask vindue stadig holde din krop aktivt.

  Trin 6

  Løft hovedet af sengen om 6 inches. Placer små træstykker under fødderne på sengen. Bruge ekstra puder til at støtte din krop oprejst, mens du sover. Undgå at sove eller napping efter at have spist. Sats på hvile, mens de resterende sidder oprejst.


  Tips

  • Hvis din hiatal brok er ikke reagerer på andre foranstaltninger, kirurgi mindske åbningen af ​​pausen, reparere spiserøret eller fjerne brok sac kan være nødvendig. Kirurgi er ofte ikke nødvendig; dog nogle nødsituationer og nonresponsive brok gavn af invasiv behandling.


  Du skal bruge

  • Syreneutraliserende medicin
  • Receptpligtig mavesyre blokkere
  • Træblokke

 • Tags:

Posts Carousel