Sådan File en skilsmisse fra en person Uden for USA


 • Sådan File en skilsmisse fra en person Uden for USA  Betjener en skilsmisse, når din ægtefælle bor uden for landet kan være svært. Photo Credit kort og kompas billede ved Warren Millar fra Fotolia.com
 • Skilsmisse er kompliceret nok uden at tilføje det element af en ægtefælle, der bor i et andet land. Skilt nogen uden for USA er ikke umuligt, men det er ofte sværere end en rent national skilsmisse. Mens hver stat har sine egne skilsmisselovgivning, og statslige domstole opretholder jurisdiktion over alle skilsmisser i denne stat, kan domstolene indtaste skilsmisse dekreter for ethvert ægteskab, der opfylder de juridiske krav. Dette omfatter skilsmisser for par, hvor den ene ægtefælle bor i et andet land.

  Trin 1

  Tal med din advokat. Hver statens skilsmisse love er forskellige, men alle kræver, at mindst den ene ægtefælle opfylder statens bopælskravet. Så længe man ægtefælle bor i en tilstand, kan enten ægtefælle begære skilsmisse der, selv om man bor uden for landet.

  Trin 2

  Udkast og indsende din andragende. Indgive en fælles begæring om skilsmisse, også kendt som et ubestridt skilsmisse, er den nemmeste måde at få en skilsmisse, når den ene ægtefælle bor uden for staten. Statslige love er forskellige, men så længe både du og din ægtefælle er enige om at alle betingelserne i skilsmisse, arkivering fællesskab er den bedste vej at gå.

  Trin 3

  Har din ægtefælle frafalde service. Alle skilsmisser er retssager. Når du indsende din retssag, du er nødt til at underrette den anden part via den såkaldte forkyndelse af stævning. Opnå dette er bedst tjent med din ægtefælle frivilligt afkald service.

  Trin 4

  Offentliggøre meddelelsen om skilsmissen. Hvis du ikke ved, hvor din ægtefælle er, eller kan ikke på anden måde bevise forkyndelse af stævning, kan du bede rettens tilladelse til service ved offentliggørelse. Servering skilsmisse papirer ved at offentliggøre dem i den lokale avis er undertiden tilladt, men du skal vise dig kan ikke tjene skilsmissen gennem andre midler.

 • Tags:

Posts Carousel