Sådan får forældre involveret med deres barns Summer Daycare

 • In Default
 • December 8
 • 0 Views
 • 0 comments

 • Sådan får forældre involveret med deres barns Summer Daycare  Hjælpe forældrene blive involveret i daginstitutioner i sommermånederne. Photo Credit Stockbyte / Stockbyte / Getty Images
 • Ifølge National Center for Education Statistics i 2006 mere end 57 procent af børn deltog i nogle form af et dagtilbud program. Mens du måske tænke på dagpleje da kun en Sep-JUN erfaring, behøver børnepasning programmer ikke bare køre på et skoleår tidsplan. Faktisk i sommermånederne, når skolen er ude, kan du se nogle nye ansigter på din daginstitution. Da forældrenes engagement i et barns aktiviteter typisk har positive effekter, såsom styrke barnets selvtillid, er det en god ide at opfordre alle forældre til at blive involveret i sommer dagpleje programmer.

  Trin 1

  Lad forældrene kender inddragelse politikker. Det amerikanske Department of Health og Human Services Office of Child Care Child Care Aware program tyder på, at forældre læser deres børns daginstitution håndbog for at lære om visitation og inddragelse politikker. Uanset om du er lærer dig selv eller en dagpleje forælder, der er i den besked, så husk at nogle forældre kun kan bruge dagpleje i sommermånederne, når andre skole programmer er ikke tilgængelige. Disse forældre er ikke altid klar over enhver politik eller forventning. Fungere som en venlig hjælper og uddele kopier af centrets politik på involvering, eller låne en anden forælder din egen bog for sommermånederne.

  Trin 2

  Præsenter dig selv i begyndelsen af ​​sommeren. Hvis du er et klasseværelse hoved forælder, eller er aktivt involveret i dagpleje programmet gennem din egen frivilligt arbejde, så lad sommer forældre ved, hvem du er, og at du er klar til at besvare spørgsmål. Dette vil gøre det lettere for forældre, der måske ønsker at blive involveret, men ved ikke hvordan.

  Trin 3

  Saml navne, numre og kontaktoplysninger. Spørg sommertid forældre for deres info at tilføje til e-mail eller nyhedsbrev lister. Dette vil bidrage til at sikre, at enhver forælder, ikke bare dem, der har børn i helårlig pleje, er opmærksomme på kommende muligheder for involvering.

  Trin 4

  Sende en e-mail blast eller nyhedsbrev for at holde forældrene i den besked i løbet af sommermånederne. Med ferier og andre sommeraktiviteter foregår, er det ofte svært for forældre at lære om hvilke muligheder der findes for dem i form af deltagelse. En anden mulighed er at bede center ansat, der er ansvarlig for dagplejen teknologi for at tilføje forældrenes engagement muligheder for centerets hjemmeside.

  Trin 5

  Opret en liste over sommertid frivillige eller inddragelse aktiviteter. Mødes med centrets direktør og skoleledere til at brainstorme ideer, der er specifikke for de solrige, varme måneder, såsom en skole-yard picnic, sommer dagpleje OL, et kæledyr dag, eller en fjerde juli fest.

  Trin 6

  Skriv din liste over sommeren frivillige aktiviteter i en mærkbar sted såsom klasseværelset opslagstavle, klasse dør eller en post gangen. Tilføj en sign-up plader til listen for kommende aktiviteter sammen med instruktioner om den tid, engagement, logistik og eventuelle relevante politikker.

  Trin 7

  Organiser en sommer-tid åbent hus. Centre typisk vente til starten af ​​skoleåret til at holde en af ​​disse indledende sessioner. Spørg dagpleje personale om at have en skole-sponsoreret sommer åbent hus natten eller få et par forældre sammen for at oprette din egen på en lokal park eller endda dit eget hus. Brug denne tid til at diskutere inddragelse muligheder og dine egne erfaringer som en forælder i centrum.


  Advarsler

  • Hold dig til skole politikker, når det kommer til at indsamle forælder oplysninger. Hvis fortrolighedsaftaler eller andre privatliv politikker er på plads, undgå at spørge forældrene eller skolen for personlige oplysninger.


  Tips

  • Glem ikke om de ældre børn. Nogle dages bekymringer, der appellerer til førskolebørn og yngre i løbet af skoleåret også tilbyde programmer for børn i børnehaven og op i sommermånederne. Selv hvis du er en forælder til en helårlig preschooler, introducere dig til forældrene til de ældre børn også. Chancerne er, da de ikke er i centrum hele året, er de ikke klar over måder at få involveret i løbet af sommeren.
  • Skabe en række muligheder i løbet af sommeren. Sommeren er en tid, hvor familier typisk planlægge ferier. Må ikke isolere engagement til en aktivitet, når en procentdel af forældrene er væk såsom en fjerde juli picnic.

 • Tags:

Posts Carousel